Bæredygtig hverdag: Farvel til engangsgrillen

Engangsgrillen, dvs. foliebakken med sløve kul, er en stor klimasynder. Besværlig at bortskaffe miljørigtigt og ender som regel direkte i skraldespanden eller smidt i naturen. Med Everdure CUBE kan du grille, hvor du vil. Enkelt. Bæredygtigt. Og smart.

26.02.2020

Sponseret

Witt

Everdure by Heston Blumenthal har produceret CUBE, en praktisk og kraftfuld transportabel kulgrill. Fremstillet i solidt, varmeresistent letvægtsstål, så du rent faktisk kan stille den på et ganske almindeligt køkkenbord uden at gøre skade. Med varmeresistente håndtag, så du kan flytte rundt på den, selv når kullene er rødglødende.

Som altid når Heston Blumenthal er involveret, er der tænkt over tingene. CUBE indeholder et fødevaregodkendt opbevaringsrum plus et rum til kul, så du kan have det hele med på farten. Derudover medfølger et bambusskærebræt. Designet er ganske enkelt toplækkert med minimalistiske former og fire fede farvemuligheder (Graphite, Khaki, Stone eller Orange).

Det er muligt at tilkøbe en praktisk picnictaske til CUBEN. Tasken er i slidstærkt, sort kanvasstof med stropper i brunt PU-læder og indeholder et fleksibelt opbevaringsrum til tallerkner, bestik og glas samt en pose til brugt service – i vaskbart stof (nemt at tørre af med en våd klud) og med snorelukning. Flere bæremuligheder og velcrostrop til fastgørelse af grillen. Børste og fejebakke, kokkeforklæde samt grillhandsker kan også tilkøbes.

Mål og vægt: H x B x D: 230 x 425 x 347 mm og vejer blot 7 kg.

Læs mere om CUBE by Heston Blumenthal og se en video, hvor Heston demonstrerer grillen: www.everdurebyheston.dk

Vejledende priser:

The CUBE™: 1199,- DKK

Picnictaske: 699,- DKK

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-20ua5JKZng

Mere fra...

05.07.2024Witt

Sponseret

”Den vildeste pizzaovn” – nu i en mindre model

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023