Bæredygtig hverdag: Farvel til engangsgrillen

Engangsgrillen, dvs. foliebakken med sløve kul, er en stor klimasynder. Besværlig at bortskaffe miljørigtigt og ender som regel direkte i skraldespanden eller smidt i naturen. Med Everdure CUBE kan du grille, hvor du vil. Enkelt. Bæredygtigt. Og smart.

26.02.2020

Sponseret

Witt

Everdure by Heston Blumenthal har produceret CUBE, en praktisk og kraftfuld transportabel kulgrill. Fremstillet i solidt, varmeresistent letvægtsstål, så du rent faktisk kan stille den på et ganske almindeligt køkkenbord uden at gøre skade. Med varmeresistente håndtag, så du kan flytte rundt på den, selv når kullene er rødglødende.

Som altid når Heston Blumenthal er involveret, er der tænkt over tingene. CUBE indeholder et fødevaregodkendt opbevaringsrum plus et rum til kul, så du kan have det hele med på farten. Derudover medfølger et bambusskærebræt. Designet er ganske enkelt toplækkert med minimalistiske former og fire fede farvemuligheder (Graphite, Khaki, Stone eller Orange).

Det er muligt at tilkøbe en praktisk picnictaske til CUBEN. Tasken er i slidstærkt, sort kanvasstof med stropper i brunt PU-læder og indeholder et fleksibelt opbevaringsrum til tallerkner, bestik og glas samt en pose til brugt service – i vaskbart stof (nemt at tørre af med en våd klud) og med snorelukning. Flere bæremuligheder og velcrostrop til fastgørelse af grillen. Børste og fejebakke, kokkeforklæde samt grillhandsker kan også tilkøbes.

Mål og vægt: H x B x D: 230 x 425 x 347 mm og vejer blot 7 kg.

Læs mere om CUBE by Heston Blumenthal og se en video, hvor Heston demonstrerer grillen: www.everdurebyheston.dk

Vejledende priser:

The CUBE™: 1199,- DKK

Picnictaske: 699,- DKK

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-20ua5JKZng

Mere fra...

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

23.11.2023Witt

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

21.11.2023Witt

Sponseret

iRobot ER #1 inden for effektive moppeløsninger

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023