Barudstyr med wauw-effekt

Den elegante cocktail- og barkollektion ROCKS får nu selskab af en række lækre nyheder, der gør hverdagen festligere, og festen lidt lækrere ...

ROCKS lader festen flytte hjem i privaten med alt, hvad der hører til en tjekket hjemmebar..

Designerduoen Mavro//Lefèvre står bag en stor del af det forførende flotte bar-tilbehør fra ROCKS. Det gælder bl.a. den prisbelønnede glasserie, der nu tilføjes en eksklusiv glaskaraffel i samme formsprog som de minimalistiske drinksglas.

To fine nye skåle skruer op for lækkerheden – den ene til peanuts eller saltmandler og den anden til oliven eller andre delikatesser i olie. Med de tilhørende skeer er det hygiejnisk at dele en hyggestund, og de kan som en fin designdetalje klemmes fast på skålenes sider. 

Endnu et nyt celebert par er hhv. et julienne-  og et cannelerjern i elegant bøjet stål. Bag de sofistikerede navne gemmer sig to geniale værketøjer, der skærer den fineste garniture af citrusfrugt og grønt til din drink, smoothie, desserter og salater. Designet er inspireret af skrællens kurve, når den slipper frugten, og det ligger lækkert i hånden.

Er du til bobler, kan du glæde dig til champagnestopperen ”Wings” – en lille genistreg skabt af Mencke & Vagnby. Fold vingerne ud, sæt proppen i og luk dem sammen om flaskens top. Så kan du også nyde de dejlige og ofte dyre dråber næste dag.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarernes stjernestunder til dig med ultralækkert design til din private vin- og cocktailbar. Invitér det gode selskab, og lad ROCKS skabe stemningen med nye farver, former og originale detaljer, der begejstrer både den kritiske bartender og den kræsne designelsker.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023