Bedst i test - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU vinder stor test

Ninja airfryer AF300EU har netop vundet den store svenske airfryer test hos Råd & Rön, hvor der blev testet 45 forskellige airfryer op imod hinanden.

Foto: Funnordic

I 2022 blev der skabt en stor efterspørgsel på produkter, der gør det mere bekvemt i køkke net og samtidig sparer på energien. Her er airfryer kategorien stukket helt af og kunderne hiver dem ned af hylderne i øjeblikket. I november 2022 lavede Råd & Rön en stor test af 46 forskellige aifryer, hvor de blev testet på alle parametre. Den helt store vinder blev Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU, som fik den samlede højeste score på 79 point af 100.

... ”Ninja Airfryer er bedst i test og får topkarakter når det kommer til at tilberede kyllingelår, forårsruller, tærter og chokoladekage. Specielt på parametre som smag, saftighed og fyld scorer den højeste score ved tilberedning af tærte.”

Den hurtigere tilberedningstid, opvarmningstid mf. er parametre der kan være med til at gøre den store forskel på elreg ningen hvorfor efterspørgslen har været så stor på airfryer i tiden med de stigende energipriser.

Det er derfor med stor glæde at vi kan meddele vi, efter den store og omfattende test fra Råd & Rön, har den bedste airfryer i testen.

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU Vejl. pris: 1899,00 kr.

Mere fra...

04.12.2023FunNordic ApS

Sponseret

Shark Beauty Lancerer Revolutionerende Hårtørrer-Serie

17.10.2023FunNordic ApS

Sponseret

Oplev perfektion i hver dråbe af din kaffe med Gastroback Design Advanced Duo Espressomaskine

12.09.2023FunNordic ApS

Sponseret

Tidsbesparende sunde måltider på rekordtid med Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer

05.09.2023FunNordic ApS

Sponseret

Instant Pot er hurtigere, sundere og med stilhedens elegance

02.08.2023FunNordic ApS

Sponseret

Lydløs air fryer - det tæt på med Instant Vortex Slim Airfryer

26.06.2023FunNordic ApS

Sponseret

Hâws introducerer et alsidigt tilbehørssæt til air fryers

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023