Beige er ikke bare beige

Der er et utal af nuancer af den tidløse farve – en bred vifte af neutrale toner, som har forskellige undertoner, der giver særlige karakteristika. Beige er en skandinavisk farve, og er derfor yderst populær i vores valg af inter

17.08.2023

Sponseret

EVA SOLO

Beige er ikke bare beige! Der er et utal af nuancer af den tidløse farve – en bred vifte af neutrale toner, som har forskellige undertoner, der giver særlige karakteristika. Beige er en skandinavisk farve, og er derfor yderst populær i vores valg af interiør og design.
 
Vi elsker nemlig de naturlige farver – og EVA SOLO lancerer nu en helt ny beige: Pearl beige. Forestil dig lange billedskønne, vidtstrakte sandstrande, perler og muslingeskaller, og du har Pearl beige! En smuk, sofistikeret farve, der kombinerer beige, sand og grå. Det er en farve, der appellerer til de fleste.

Pearl beige er en afbalanceret og rolig farve, der komplementerer stort set alle andre farver. Den er stilfuld og smagfuld. Med sine både varme og kolde egenskaber er den en meget alsidig, neutral farve. Den kan både skabe modspil og blende ind i andre jordfarver. 
 
Tag dine To-Go-produkter i Pearl beige med dig rundt i byen, på kontoret eller på rejsen. Farven larmer ikke, men den gør sig alligevel bemærket med sit eksklusive og elegante look!
 
City To Go Cup
Den praktiske termokop City To Go Cup kan tages med overalt. Låget er let at åbne og lukke på farten takket være det funktionelle låg med klik-funktion, der let kan betjenes med én hånd og giver dig mulighed for at drikke fra alle sider. Fyld City To Go Cup med kaffe eller anden drik - den holder perfekt på varmen eller kulden, da den er dobbeltvægget med vakuum-effekt. Fremstillet i  90% genanvendt stål og kunststof
Rummer: 0,35 l.

To Go Cup
Den ikoniske To Go Cup er en dobbeltvægget termokop med vakuumeffekt, der holder varme drikke varme i op til seks timer. Den holder 100 % tæt i tasken og kan betjenes med én hånd i bilen ved hjælp af den praktiske klikfunktion. Silikonestroppen gør koppen nem at bære på, når du er på farten. Koppen kan anbringes i de fleste kopholdere. Fremstillet i rustfrit stål, silikone og kunststof.
Rummer: 0,35 l.
 
Drikkeflaske
Eva Solo Drikkeflaske er velegnet som den vandflaske, der altid er lige ved hånden. I tasken, på kontoret og i fritiden. Den er 100 % tæt, kan fyldes igen og igen og belaster derfor ikke miljøet. Drikkeflasken er fremstillet i BPA-fri plast, hvilket betyder at den er fri for Bispanol, phthalater og tungmetaller.  Fremstillet i BPA-fri plast, rustfrit stål, silikone og nylon.
Rummer: 0,5 l.

Urban termoflaske
Termoflasken gør det muligt altid at have koldt vand med på farten. De dobbeltvæggede sider med vakuumeffekt holder vandet koldt længe, flasken kan nemt betjenes med én hånd og det praktiske kliklåg giver dig mulighed for at drikke fra alle sider. Flasken er fremstillet i robuste materialer, som tåler hyppig hverdagsbrug og er 100% tæt, så den er nem at tage med i tasken. Kan også bruges til varme drikke. Fremstillet I børstet rustfrit stål og kunststof.
Rummer: 0,5 l.
 
Urban To Go Cup
Den prisvindende Urban To Go Cup er er en minimalistisk dobbeltvægget termokop med vakuumeffekt. Koppen holder derfor på varmen i op til seks timer og kan omvendt også holde vandet koldt om sommeren.  Koppen har et funktionelt kliklåg som nemt betjenes med en hånd, hvis du fx kører bil.
Materiale: Genanvendt stål, silikone og kunststof.
Rummer: 0,35 l.

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023