Lysende kunstværker

Smukke udendørslamper er som lysende skulpturer, der skaber en helt særlig stemning i haven, på terrassen og altanen. Eva Solos sortiment af lamper til aftener under åben himmel er uimodståelige og miljøvenlige designs, der tilpasser sig ethvert behov for lys og plads.

Radient. Foto: Eva Solo

16.05.2024

Sponseret

EVA SOLO

Der er intet, der slår lange aftener i det fri. Selvom mørket kun varer kort i de nordiske sommernætter, kan det stadig være nødvendigt – og behageligt – at have adgang til belysning udenfor. Eva Solo har skabt et bredt sortiment af minimalistiske og skulpturelle udendørslamper, der henleder tankene på Skandinaviens fortryllende lys. 

Hos Eva Solo stiller man store krav til udendørslampernes egenskaber. De skal være tilpasningsdygtige – i mere end én forstand. Lamper skabt til livet udendørs skal først og fremmest kunne anvendes på mange forskellige typer underlag. De bør let kunne flyttes rundt og tages med, så aftener i det fri ikke begrænses af mangel på lys. 

God udendørsbelysning skal desuden kunne imødekomme enhver stemning med muligheden for at vælge mellem flere lysstyrker. Pladsforhold spiller også en vigtig rolle, og derfor favner Eva Solos sortiment lampedesigns i størrelser, der egner sig til alt fra den lille altan og den store have til den lange indkørsel. 

Sunlight lanterne. Foto: Eva Solo

Sæt spot på miljøet 

Én egenskab er særligt vigtig for Eva Solo: Udendørsbelysning bør være skabt med omtanke for miljøet. Derfor er alle udendørslamper enten soldrevne eller genopladelige. Det gælder ikke mindst de populære kollektioner SunLight og Radiant. 

Med et navn, der afspejler evnen til at sprede lys og varme, skaber den skulpturelle Radiant-lampe en skøn stemning under afslappende aftener i det fri. Radiant er en kollektion af genopladelige lysmagere, der let kan flyttes fra sted til sted, alt efter hvor man ønsker at nyde de små timer. Det er muligt at skabe et meget personligt lysudtryk med en kombination af lamper i forskellige størrelser, der alle klæder hinanden. 

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Foto: Eva Solo

Kollektionen er netop vokset, så Radiant nu findes i tre varianter, hvoraf den nyeste er skabt specifikt som vejrfast udendørslampe. Takket være lameller i hårdfør plast, tåler den både fugt og lave temperaturer. De øvrige lamper i kollektionen kan også sagtens tages med udenfor, men på grund af egetræslamellerne bør de ikke overnatte i det fri. 

SunLight er navnet på Eva Solos kollektioner af solcellelamper skabt til enhver udeanledning. Det alsidige sortiment omfatter bordlamper, lanterner og spyd i forskellige designudtryk og størrelser. Fælles for dem alle er en underspillet, mathvid lampeskærm skabt i kunststof eller glas, der tilfører aftentimerne udendørs et helt særligt skær. 

De soldrevne lamper er elegant skabt med skjulte solceller, der naturligt suger energi til sig i løbet af dagen. Efter en dag i solen kan en SunLight-lampe give op til 20 timers lys. De lever op til Eva Solos krav om tilpasningsdygtighed og kan indstilles til at tænde automatisk, når dagen går på hæld. SunLight-lamperne sparer desuden på den værdifulde energi med en automatisk slukfunktion, der slår til efter 6 timer – med mindre man ønsker, at de lyse timer skal fortsætte. 

Oplev Radiant og SunLight på www.evasolo.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Sommerens udendørs kulinariske oplevelser

Grillen findes frem, og det er tid til at skabe hyggelige kulinariske oplevelser i haven og på altanen med familie og venner. Derfor er det også tid til at skabe grillhygge i de danske design- og interiørbutikker, og det gælder alt fra udendørskøkkener til den lille elektriske grill til altanen. Mens mange danskere sværger til den velkendte kulgrill, er andre faldet for gasgrillen med de fordele, den har. Vi inspirerer til havehygge og giver god information, der kan formidles videre til de mange forbruger, som glæder sig til at få opfyldt sommerdrømmen.

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023