BIRD – en cool gadget til vinelskere

Lad den nye geniale vinprop ’Bird’ lande i din private vinbar. Med et let drej på ”næbet” passer nyheden godt på dyre dråber og holder flasken helt tæt – selv, når den ligger ned.

Man får lyst til at gribe ud efter den – den fine nye vinprop ’Bird’ fra Zone Denmarks cocktailkoncept ROCKS. Den er designet af Marcus Vagnby, der er en mester i at forene det æstetiske med det funktionelle.

For ’Bird’ er ikke bare charmerende at se på. Den holder også så tæt, at du kan lægge den ned i køleskabet og dermed spare plads. Cool, ikke?

’Bird’ har nemlig en genial funktion integreret i det figurative design: Sæt proppen i den åbne vin, vip fuglens næb til modsatte side, ­og flasken er forseglet. Fås i farverne Black, Warm Grey og Nude. En oplagt gaveidé til vinelskere!

Vejl. udsalgspris 149,00 DKK.

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra...

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke serveringer fra Villa Collection Denmark

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Komfortabel kvalitet fra Södahl

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Iskolde fristelser fra Blomsterbergs

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023