Bitz’ kusintha-kollektionen skaber forandring

Halvdelen af befolkningen i Zimbabwe sulter, og endnu flere er fejlernærede. Det vil sundhedsekspert Christian Bitz gøre noget ved. Pengene skal komme fra salget af hans kusintha- glasprodukter.

PR-foto..

I kusintha-kollektionen findes praktiske skåle, vaser i forskellige størrelser og fine vandflasker, som skaber smukt liv på bordet - og allervigtigst giver salget en langsigtet udviklingshjælp i fattige egne for at skabe en mere ligeværdig og bæredygtig verden.

"Zimbabwe står over for rigtig mange udfordringer, og der er akut brug for hjælp. Derfor er jeg rigtig stolt af, at jeg har indgået et nyt samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp", siger Christian Bitz. 

Han har valgt at støtte landsbyprojekter i Zimbabwe, hvor der udover nye brønde og adgang til vand bliver bygget solcelledrevne vandingsanlæg til markerne, bygget opsamlingssøer, der kan rumme store regnmængder, og hvor indbyggerne får mulighed for at omlægge deres majsmarker til et mere klimavenligt landbrug med tørkeresistente afgrøder og større variation.

Projektet er planlagt til at vare i tre år og skal som minimum sikre bedre forhold landsbyer. Det glæder generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist Sørensen:

"Zimbabwe står over for historiske store udfordringer. Som om sult ikke er nok, raser corona-pandemien også i Zimbabwe, og derudover har landet været ramt af store politiske uroligheder de seneste år, som er gået hårdt ud over civilbefolkningen. Jeg er derfor så glad for, at vi sammen med Christian Bitz og de mange danskere, der vil bakke op om projekterne, kan være med til at gøre en kæmpe forskel for rigtig mange familier", siger hun.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023