Bitz ­- ny, fantasifuld serie af bestik, glas og service

Bitz-serien er udviklet i tæt samarbejde med sundhedsrealisten Christian Bitz og byder på robust stentøj i grønne, grå og sorte nuancer, bestik i sort stål, messingfarvet stål og stål med satinfinish, en smuk serie i benporcelæn, karafler, vin- og vandglas samt enkelte andre produkter til maden, køkkent og din sundhed.

Serien udfordrer forskellige materialer, der bidrager med strukturer og farver, der kan skabe et kontrastfyldt bord og medvirke til at gøre måltidet til en oplevelse. En oplevelse hvor tiden omkring bordet nydes, og maven langsomt får lov at registrere mæthed. Det er netop én af nøglerne til et sundere liv, forklarer Christian Bitz: 

”Når vi spiser, skal mere end blot smagsløgene pirres. På den måde bliver måltidet længerevarende, og det gør det lettere at få styr på portionerne.

Det tager kroppen 20 minutter fra første bid mad, til mæthedssignalerne når hjernen – og på den tid kan du let komme til at spise for meget. For mange mennesker kan noget så enkelt som at spise lidt mindre have stor betydning for figur, form og fremtid. Derfor er det vigtigt at få styr på portionerne, og det at spise på mindre tallerkner har en god psykologisk effekt. Det virker simpelthen som en stor portion – selv om det ikke er det. Smart, ikke?”

Så spis maden med bestik i tidens hotteste materialer, nyd vinen i små sip af smukke glas og anret maden på rustikke tallerkener, der udfordrer den traditionelle borddækning, og samtidig gør det nemt at spise mindre, da tallerkenerne er designet med en mindre spiseflade. 

Bitz Tallerken, fås i grå, sort og grøn stentøj samt hvid benporcelæn, 22 cm, vejl pris kr. 69,95

Bitz Skål, fås i grå, sort og grøn stentøj samt hvid benporcelæn, 13 cm, vejl. pris kr. 69,95

Bitz Krus, fås i grå, sort og grøn samt hvid benporcelæn, 30 cl,  vejl. kr. 49,95

Bitz Kop med underkop, hvid benporcelæn, vejl. kr. 79,95

Bitz Bestik, kniv, gaffel, spiseske, teske, latteske, fås i , sort stål, messingfarvet stål og stål med satinfinish fra kr. 39,95 pr. del

Bitz Vandglas, 53 cl, 4 stk. vejl. pris kr. 99,95

Bitz Karaffelsæt til kuvertvand, 2 stk., vejl. kr. 99,95

Bitz Karaffel, 1,2 l, vejl. kr. 99,95

Bitz Hvidvinsglas, 45 cl, 2 stk. kr. 99,95

Bitz Rødvinsglas, 58 cl, 2 stk. 99,95

Bitz Barologlas, 57 cl, 2 stk. vejl. kr. 99,95 

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023