BITZ lyser op med en kraftfuld nyhed

En stentøjsbund. En glascylinder. Et LED-lys. Hver for sig lyder delene i det nye hurricane-sæt fra BITZ måske ikke af meget, men tilsammen skaber de en smuk oase af lys, der fuldender det veldækkede bord.

Med de nye hurricanes har BITZ-universet fået endnu et kraftfuldt element, som kombinerer det bedste fra flere forskellige verdener. Sættet, som fås i tre forskellige størrelser og tre forskellige farver, klæder ikke bare et veldækket bord, men giver også en ekstra dimension til hyggekrogen ved sofaen – eller hylden i entréen. 

I orkanens øje

Orkanen er en kraftfuld, tropisk storm, og som alle BITZ-produkter har disse hurricanes også et stærkt udtryk. I orkanens øje er der imidlertid fred og ro – og det er her det nye sæt bestående af stearinlys, bund og skærm for alvor har hjemme.

BITZ hurricanes er nemlig ideelle til at kreere en varm og hyggelig atmosfære. Som i gamle dage i stearinlysets skær – bortset fra, at hver hurricane kommer med et LED-lys, der foruden at være praktisk er med til at skabe et bedre indeklima i hjemmet.

Smukke farvedetaljer

Hurricane-sættet fås i farverne Blue, Green og Pink. Glascylinderen er transparent, men tonet i en af de tre farver, mens stentøjsbunden har fået et flot lag glasur i samme farve som den tilhørende cylinder. Sættet fås desuden i tre forskellige højder: 11 cm, 17 cm og 24 cm.

Det mindste lys er et 4,6 cm fyrfadslys, som bruger et enkelt CR2032 batteri, mens de henholdsvis 10 og 12,5 cm høje paraffinlys begge bruger 3 x AAA-batterier. Alle tre lys har en 6-timers timerfunktion – og er designet til at skabe lys og liv i hverdagen.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023