BITZ planter et nyt træ

Wood betyder træ – og så er det navnet på den nye grundfarve fra BITZ, der nu pryder en række af de mest populære klassikere fra brandet. Fra krus og tallerkener til fade og skåle.

Med Wood lancerer BITZ nye, flotte farvekombinationer, der smukt favner skandinavisk boligindretning.

Den nye grundfarve er ganske rigtig ny i BITZ-sortimentet. Men i virkeligheden er træets smukke farve lige så gammel som tiden selv, og det er i det hele taget naturens egne, tidløse og smukt afdæmpede nuancer, der er inspirationen for de stilfulde farvekombinationer i nyhederne fra BITZ.

Hav, skov, sand

Nordiske, jordnære og neutrale farver er blandt de helt store boligtrends i disse år. Det gælder i den grad også den smukke træfarve Wood, som BITZ elegant kombinerer med tre andre naturfarver, nemlig Ocean, Forest og Sand.

Den matte, Wood-farvede yderside på produkterne står i flot kontrast til indersidens blanke glasur og giver produkterne et på samme tid rustikt og raffineret look – som passer perfekt ind i en enkel, afslappet og samtidig stilfuld skandinavisk boligindretning.

Kendte klassikere

Med Wood som grundfarve lancerer BITZ både en dessert- og en middagstallerken, en pastaskål samt en salatskål i to forskellige størrelser. Også det klassiske BITZ-krus, stilfulde, aflange serveringsfade samt skåle til fx snacks, skyr eller suppe fås i flotte Wood-farvekombinationer.

Produkterne er kendte klassikere, som for længst har bevist deres værd på middagsbordet og til formiddagskaffen, til fest og til hverdag – nu pakket raffineret ind i nye, naturlige farvekombinationer.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023