BITZ serverer dobbelt op på designsiden

Egentlig er det mere korrekt at sige, at der ikke findes én, men to designsider – i hvert fald når det handler om brandets populære dækkeservietter.

Nu tager BITZ for alvor hul på foråret med servering af de lækre dobbelt op-dækkeservietter i to nye, flotte farvekombinationer.

Dobbelt så mange funktionsmuligheder giver dobbelt så stor glæde – og dobbelt så stor glæde betyder, at designet holder dobbelt så længe. De markante BITZ dækkeservietter i stærke, moderne farvekombinationer klæder et hvilket som helst bord – og gør det endnu mere veldækket. Hvordan man end vender og drejer dem.

Lækkert læderlook

BITZ dækkeservietter minimerer ikke bare spild og pletter på det nye, sårbare træbord eller blondedugen, der er arvet efter oldemor. De samler også borddækningen og giver med det unikke design et cool strejf. Eller en varm atmosfære, hvis man vender dem.

Dækkeservietterne kan vendes, drejes og kombineres, så de passer til alt fra menuen og temaet til humøret. De er designet i et lækkert læderlook, som giver det veldækkede bord et råt og moderne udtryk – og nu fås BITZ dækkeservietter også i farverne Black/Creme og Wood/Titanium.

Stærke sager

De vendbare dækkeservietter ser ikke bare godt ud, de er også stærke, når det kommer til praktikken; servietterne er nemlig lavet i et praktisk vaskbart design, som gør det hurtigt og nemt at rengøre dem fra gang til gang.

BITZ dækkeservietter findes nu i 8 forskellige farvekombinationer. Servietterne måler 46 x 33 cm og fås i pakker med 4 stk. – designet til at fuldende borddækningen med et stærkt look.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023