Blød og bølgende nyhed fra Södahl

Med det nye sengesæt Wave har Södahl igen skabt fundamentet for en stemningsfuld oase i beroligende farver, som er inspireret af naturen.

Södahl Wave sengelinned.

Det lækre sengelinned er seneste eksempel på Södahls evne til at forene høj kvalitet og stor komfort med respekt for naturen og vores planet.

Der er ikke noget som at blive lullet i søvn af bølgernes blide brusen mod stranden. Det nye Wave-sengesæt lokker og luller med bløde, naturinspirerede farver og et lækkert, indbydende look. Sættet er karakteriseret ved sin helt særlige tekstur og høje kvalitet – som blandt andet indebærer, at sættet naturligvis er produceret i økologisk bomuld.

Bæk og bølge

Waves særlige tekstur er skabt med en såkaldt bæk og bølge-vævning, hvor dele af trådene samles og giver en rynket effekt. Bæk og bølge-stof er kendetegnet ved at være let, åndbart og slidstærkt.

Foruden god komfort giver vævningen med det bølgende look og de karakteristiske striber sengesættet Wave et afslappet og hyggeligt udtryk med moderne kant – som giver lyst til at smide sig i bølgerne og glide stille ind søvnen.

Berusende behageligt

Det nye, 100% økologiske sengelinned fra Södahl er både GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det fås i den blågrønne farve teal og den gråbrune farve taupe. Dynebetrækket lukkes med knapper og måler 135 x 200 cm, mens pudebetrækket måler 80 x 80 cm og har konvolut-lukning.

Med sin lette og åndbare kvalitet er Wave udsøgt komfortabelt, og de smukke farver giver samtidig en dyb og rolig atmosfære, som understøtter den sunde nattesøvnen. Nat efter nat.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023