Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Køkkenet er hjemmets hjerte – et kreativt samlingspunkt med plads til at udfolde den kulinariske kreativitet sammen. Med sæsonens nyheder fra Blomsterbergs åbnes der op for nye muligheder, som beriger den kulinariske rejse med både skønhed og funktionalitet.

Foto: Blomsterbergs

Det handler ikke kun om at lave mad. Det handler om at skabe oplevelser, eksperimentere med opskrifter, dele øjeblikke og lege med forskellige smage og teknikker.

Blomster i fuldt flor 
De to nye mousseforme i silikone kan bruges, når kager skal toppes med en mousse, der ikke kun smager himmelsk, men også ser vidunderlig ud. Formene er nemme at bruge – forbered din mousse, fyld den i formen og sæt den på køl. Det bløde materiale gør det nemt at få moussen ud igen. Formene tåler både opvaskemaskine, ovn og fryser.

Med Blomsterbergs nye tyllesæt er der også mulighed for at udtrykke kreativitet og finesse. Sættet indeholder seks forskellige tyller, som kan bruges til at skabe små, sofistikerede blomsterdekorationer på kager, cupcakes, desserter m.m.

Praktisk tilbehør
Fra blomstrende mousseforme og tyller, der indbyder til kreativitet i det søde køkken, til en praktisk køkkenvægt, der kombinerer elegant design med præcise målinger. Køkkenvægten kan veje op til 10 kg med et interval på kun 1 gram, og det er ganske let at skifte mellem måleenhederne gram, pund, ounce og milliliter. 

Vægten har også digitalt LED-display, tarafunktion og et indbygget batteri, som nemt og hurtigt oplades med det medfølgende USB-C kabel – og ja, så den matcher vægten naturligvis med det øvrige sortiment af lattefarvede produkter fra Blomsterbergs. 

Lige så praktisk som køkkenvægten er den nye foldbare afkølingsrist, som er fremstillet i stål og tåler temperaturer fra -20 °C til 220 °C. Efter brug foldes risten nemt sammen, hvilket minimerer opbevaringsbehovet.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023