Blueline

Royal Copenhagen lancerer et nyt stel, som i sin simpleste form er en moderne hilsen til den designarv, som er i porcelænshusets lange designtradition.

PR-foto..

Stellet er en nyfortolkning af et klassisk porcelænsstel, som er opdateret til nutidens mangfoldige madkultur og uformelle borddækning. 

Stellet hedder Blueline og er en reference til den enkle koboltblå streg, som hver steldel er dekoreret med. Samtidig bærer navnet på en mere subtil reference til Royal Copenhagens maritime historie, som udgør en vigtig komponent i Royal Copenhagens tradition, som Mågestellet og senest det nye stel Hav er eksempler på. 

Blueline er en serie som er simpel i både design og sortiment. Med det nye stel har man skåret ind til benet i forhold til funktionalitet og brugbarhed og i stedet for at have en lang række forskellige steldele, har man tænkt i at optimere brugbarheden for hver enkel del.  

Steldelene er eksempelvis rundede i den særlige coupeform, som både gør udtrykket mere rent og anvendeligheden bredere. Blueline er designet, så hver steldel kan bruges til forskellige formål og indgå i fin harmoni med andre stel fra Royal Copenhagen. 

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

29.11.2023Designbase.dk

Strålende farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023