Bohemeliv på stranden

PR-foto..

I Sammen sæsonsættet ser man Mumi-familien leve bohemelivet på stranden, efter at de er blevet smidt ud af det luksushotel, som de ellers var indkvarteret på. I den originale historie har Mumifamilien brugt den præmiesum, som Snorkfrøken ellers havde vundet på luksushotellets kasino.

Illustratoren Tove Slotte har bragt de originale sort-hvide tegneseriestriber skabt af Tove Jansson til live ved nænsomt at tilføre dem farver, som giver Arabias klassiske og sæsonbetonede Mumiservice et levende udtryk. 

Hver sæsonsteldel spiller en rolle i en større magisk historie. Tove Janssons historier er underholdende for både børn og voksne, fordi de berører universelle temaer og udfoldes på flere niveauer og fortælles fra flere synsvinkler. 

Jansson var mesterinde i at beskrive fænomener og bryde tabuer. Hendes Mumier er relaterbare skabninger, som testede deres respektive grænser, og som hun på charmerende vis lod begå fejltagelser, som vi den dag i dag stadig kan grine og lære af.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

29.11.2023Designbase.dk

Strålende farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023