Bolia åbner showroom i New York

Den danske designvirksomhed, Bolia.com åbner sit første showroom i New York indrettet med den nyeste kollektion, og særligt udvalgte designs kurateret til det professionelle marked.

Formålet er at skabe et dynamisk og inspirerende rum, der kan bringe arkitekter, indretningsarkitekter, forhandlere og private kunder sammen i et nyt, kreativt skandinavisk univers.

“Efter de seneste års succes på det professionelle amerikanske marked er tiden kommet til at styrke vores tilstedeværelse i New York med et nyt, inspirerende showroom. New York er et centrum for møbeldesign og base for nogle af verdens dygtigste arkitekter, og samtidig er interessen for bæredygtigt håndværk af høj kvalitet og skandinavisk design stigende i USA, så vi glæder os meget til at slå dørene op,” lyder det fra Bolias CEO, Lars Lyse Hansen.

Næste showroom åbner i San Francisco

Det første Bolia pop-up showroom i New York er præsenteret i en 300 m2 stor Penthouse-lejlighed på Columbus Circle, centralt beliggende på Manhattan. Efter Manhattan rejser kollektionen og showroomet videre til planlagte events i Los Angeles og San
Francisco i løbet af efteråret, for til sidst at blive et permanent Steelcase x Bolia showroom. Se flere billederne i galleriet øverst i denne artikel. 

17.09.2019Bolia International A/S

Sponseret

Bolia åbner showroom i New York

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023