Bolia træder ind i Aalborg

PR-foto..

Fredag d. 9. april åbnedes dørene til et lyst og luftigt Bolia-univers i Danmarksgade 27 B i Aalborg, en velkendt adresse i et område, som i forvejen er kendt for muligheden for at finde gode designmøbler. Den majestætiske bygning, som huser Bolias niende butik i Danmark, blev bygget som menighedshjem i 1800-tallet og bærer præg af mange historiske referencer. 

Som en del af butikken vil kunderne kunne besøge Design Atelier, som er et rum designet til ro og drømme. Med materialeprøver, inspirerende moodboards og bøger om design og interiør, er der mulighed for at eksperimentere og f.eks. afprøve forskellige sammensætninger af Bolias modulsofaer.

Kunderne vil også kunne opleve nyhederne fra Bolias 2021 forårs- og sommerkollektion. Blandt nyhederne er den rummelige og bohemeinspirerede Aya-modulsofa, den elegante Reflection-lampe og en serie af urtepotter, Grove, som kan være med til at skabe et behageligt, grønt pusterum i boligen. I kollektionen finder man også to nye skriveborde, som på en gang er elegante og funktionelle til hjemmekontoret. 

Sammen med åbningen af endnu en butik i København tidligere i år og et helt nyt hovedkontor i Aarhus, vidner åbningen i Aalborg om en fin ekspansion af Bolias design og koncept i Danmark. Udvidelsen fortsætter sideløbende i udlandet med nye butikker i Holland som det næste.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023