Bon appetit

Det tyske designfirma blomus kommer nu med sit bud på en moderne salt- og peberkværn og et olie-eddike-sæt – begge dele tegnet af Nina Thöming.

Blomus' Olvigo kollektion kommer parvis i fine farvekombinationer. Foto: blomus..

Den tyske designer Nina Thöming har fundet sin inspiration til Salpi i blomus’ stål-univers og har tegnet en salt- og peberkværn, hvor enhver unødig detalje er skåret bort til fordel for en enkel elegance. Sættet ligger godt i hånden, så salt og peber kværnes på letteste vis.  
 
Salpi er fremstillet i en mat og poleret ståludgave med en lille farvedetalje på sættets låg, der indikerer, hvad der er salt, og hvad der er peber. Ud over den klassiske stålvariant, præsenterer blomus også et farvet sæt, der komplementerer firmaets øvrige køkkenkollektion og en opdækning i al almindelighed. 
 
Ud over salt og peber hører også olie og eddike – så man kan skabe det perfekte måltid. Til denne opgave har Nina Thöming valgt at arbejde i røgfarvet glas for at lade olien og eddiken være synlig, men på samme tid beskyttet mod sol og lys.

Sættet er forsynet med låg i silikone, der lukker tæt til, så dråberne ikke bliver harske. Ligesom Salpi fås Olvigo også parvis i elegante farvekombinationer af sharkskin og magnet eller nomad og moonbeam.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

23.01.2024Designbase.dk

En himmelsk farve tager plads

05.01.2024Designbase.dk

Søde stunder

02.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

29.11.2023Designbase.dk

Strålende farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023