Branchen bakker op om Formland Autumn 2020

Myndighederne har opdateret retningslinjerne for messeaktivitet, hvilket gør det muligt at gennemføre Formland Autumn 2020 i august som planlagt. Det vækker glæde og møder bred opbakning fra både udstillere og indkøbere.

Formland bekræfter, at de kan afholde messen på de oprindelige datoer i august. Foto: Formland..

Formland Autumn kan gennemføres på de oprindelige datoer 13. Til den 16. august 2020. Det står klart, efter Erhvervsministeriet har opdateret retningslinjerne for messeaktivitet, der nu er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter per person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre. 

Ministeriets udmelding hilses velkommen, og udsigten til for 73. gang at kunne skabe rammerne om det faglige mødested for interiør- og designbranchen i MCH Messecenter Herning glæder ledelsen i MCH. 

“Vi noterer os med stor tilfredshed, at messeaktivitet nu igen er mulig til gavn for erhvervslivet og dermed for Danmark”, siger administrerende direktør i MCH Georg Sørensen, og forsætter: 

“Vi glæder os over den brede opbakning og sammenholdet omkring Formland. Vi ser frem til fortsat at leve op til den tillid, vi bliver vist, og skabe de trygge og ansvarlige rammer for udstillerne og de besøgendes forretninger til messen i august”. 

Formland samler branchen 
Imerco har de seneste fem år brugt Formland som intern husmesse, og administrerende direktør Frederik Brønnum ser frem til, at den tradition ser ud til at kunne gentages i august: 

“Vi samler alle vores butikker på Formland, og det betyder meget for kædesammenhold, at Formland gennemføres, og at vores medarbejdere får mulighed for igen at møde vores vigtigste leverandører og se alle nyhederne”, siger han. 

Også kæden Kop & Kande samler butikkerne på Formland, og administrerende direktør Peter Rønn understreger messens vigtighed: 

“Formland er meget vigtig for Kop & Kande, som naturligvis bakker op om at afholde messen i august. Butikkerne har brug for at se nyhederne, så de kan supplere deres julesortiment, ud over det kæden markedsfører fra centralt hold. Det er for Kop & Kande en stor tidsbesparende fordel at samle det hele på Formland og tale til alle butikker på samme tid”, udtaler han. 

Bred opbakning fra udstillerne 
Udmeldingen møder envidere stor opbakning fra en bred vifte af udstillere, der ser frem til at møde såvel kolleger som kunder i Herning til august. 

“At Formland Autumn 2020 kan gennemføres som planlagt gør mig rigtig glad. Formland er et vigtigt mødested og en messe, som vi har bakket op om i mange år, og det fortsætter vi naturligvis med. Når det er svært i branchen, støtter vi op. Det er vigtigt, at vi viser et stærkt sammenhold. Vi er der, fordi vi vil motivere kundernes ansatte til at få et fantastisk andet halvårssalg”, siger Michael Ring, ejer og direktør i Stelton. 

Glæden er også stor hos Peter Laursen, administrerende direktør i Ib Laursen. 

“Det glæder mig meget, at vi sammen kan skabe en Formland Autumn 2020 på trods af udfordringer i vores samfund. Som altid bakker vi naturligvis op, da Formland og det danske marked har stor betydning for os. Vi glæder os meget til at møde vores kunder igen, og selvom det afgjort bliver under lidt andre forhold end tidligere, så er det personlige møde stadig meget vigtigt”. 

Samme melding lyder fra Marianne Jensen, formand for brancheforeningen for Danske Gaveartikel- og Brugskunstleverandører, FAGA. 

“På FAGA's vegne bakker jeg naturligvis 100 procent op om MCH og beslutningen om gennemførelse af Formland Autumn i august. Det glæder mig rigtig meget, at små og mellemstore virksomheder, som jeg selv er en del af, igen kan vise branchen, at vi står sammen, og vi glæder os til at vise vores kunder alle trend og nyheder i de rette omgivelser”. 

Formland Autumn byder indenfor fra den 13. til den 16. august 2020, hvor MCH Messecenter Herning som vanligt fyldes med alt det nyeste inden for interiør og design.

- HCL 

Relateret indhold

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

20.05.2024Designbase.dk

Frederiksberg Centret får ny livsstilsbutik

15.05.2024Designbase.dk

Drop udsagn som ”CO2-neutral”

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023