Bring colours to the party

Sammen med den danske designer Anne Qvist står Zone Denmark bag en farverig nytænkning af det klassiske barudstyr, hvor bløde kurver og lækre nuancer giver hjemmebaren en ny og essentiel plads i boligindretningen.

Zone Denmark sætter nye farver på festen med en kollektion af moderne barudstyr i et helt nyt formsprog. I samarbejde med designer Anne Qvist har det danske brand lanceret en nyskabende kollektion under cocktail- og bar-konceptet ROCKS.

Med sine organiske former og afstemte nuancer skaber den kontrast til det traditionelle kantede udtryk i stål og udgør et frækt og farverigt indslag i boligindretningen.

”Jeg har selv været bartender og var begejstret for udfordringen med at genopfinde kendte produkter som shaker og jigger,” fortæller Anne Qvist, der også har tilføjet squeezer, støder og røreskeer i to længder (25 og 28 cm) til kollektionen. Derfor har hun haft fokus på, at barudstyr er værktøj, og at det derfor skal være nemt at gribe om – også for kvindehænder.

De nye produkter er nemlig skabt med særligt øje for, at kvinder gerne selv går i baren – og at de stiller krav om, at også brugsgenstande skal være lækkert design i smagfulde farver. Barudstyret er fremstillet i matlakeret stål og lanceres i nuancerne Black, Nude og Warm Grey, der sagtens kan tåle en synlig plads i et tjekket interiør.

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf.  89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarernes stjernestunder til dig med ultralækkert design til din private vin- og cocktailbar. Invitér det gode selskab, og lad ROCKS skabe stemningen med nye farver, former og originale detaljer, der begejstrer både den kritiske bartender og den kræsne designelsker.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023