Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Jagter du en espressomaskine, der er på niveau med byens kaffebarer - uden DU behøver være det - skal du have fat i Sage the Oracle Touch, som også findes i mørke, nordiske farver.

Sage the Oracle Touch - findes udover børstet rustfrit stål også i sort trøffel og sort rustfrit stål.. Foto: Sage Oracle Touch

10.04.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

En af hemmelighederne bag kaffebarens altid perfekt afbalancerede kop espresso, americano eller latte, findes i hjertet af espressomaskinen: to kedler! En espressomaskine med dobbelt kedelsystem giver dig maksimal stabilitet i forhold til temperatur og tryk, fordi du kan regulere de to kedler individuelt. 

Du kan således opretholde en præcis bryggetemperatur – som er helt afgørende for at trække de bedste smagsstoffer ud af bønnerne - samtidig med en konstant temperatur til mælkeskumningen. Desuden kan du uden problemer brygge flere espressoer i træk uden at gå på kompromis med kvaliteten. Flowet i din kaffebrygning bliver bedre, da du kan skumme din mælk, samtidig med at kaffen brygges. En espressomaskine med dobbelt kedelsystem er det tætteste, du kommer en professionel løsning.

Sage the Oracle Touch 

Sage er et af de mest anerkendte mærker inden for espressomaskiner. En af topmodellerne, Sage the Oracle Touch, har netop ’Dual Boiler’ varmesystem. Ligesom de allerbedste kommercielle espressomaskiner øger Sage the Oracle Touch gradvist vandtrykket i starten af brygningen for nænsomt at udvide kaffebønnerne. De mest avancerede bryggeprocesser, som normalt er manuelle – såsom kværning, dosering, tampning og mælkeskumning – er her automatiseret. Så det kan ikke gå galt. Resultatet er mere velsmagende kaffe - og mere convenience. 

Sage the Oracle Touch er en æstetisk oplevelse. En vanvittig smuk maskine, der opgraderer ethvert køkken og gør det nemt at imponere selv den mest kræsne kaffeentusiast. Med 5 forudindstillede kaffevarianter: Espresso, long black, latte, flat white og cappucino og en intuitiv touchskærm, der guider dig gennem processen og husker dine præferencer. Du kan gemme op til 8 personlige indstillinger. 

Udover børstet rustfrit stål findes maskinen også i to mørke, nordiske farver: sort trøffel og sort rustfrit stål. Husk i øvrigt de gode, friskmalede bønner. Altid. 

Højopløselige billeder: https://we.tl/t-39FcXALlKw

Sage the Oracle Touch har dobbelt kedelsystem ligesom de kommercielle espressomaskiner for maksimal frihed og stabilitet i forhold til temperatur og tryk. De mest avancerede bryggeprocesser, som normalt er manuelle – såsom kværning, dosering, tampning og mælkeskumning – er her automatiseret. Sage the Oracle Touch er en æstetisk oplevelse, der opgraderer ethvert køkken. Findes udover børstet rustfrit stål også i sort trøffel og sort rustfrit stål. 

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023