by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

Giv fantasien frit spil og lad ungerne skabe deres eget magiske univers, hvor de frit kan tumle, udforske og lege med den nye multifunktionelle KK Play Fold fra by KlipKlap.

Foto: KK Play Fold fra by KlipKlap – møblet med de mange muligheder

11.01.2024

Sponseret

Jane Straschnaja, Witt

Hvad enten der er dømt hyggestund og højtlæsning med far eller gemmeleg med mor, skaber KK Play Fold fra by KlipKlap de allerbedste rammer om hele familiens samvær. Måske er madrassen en ø, og nu skal piraterne på jagt efter den skjulte skat? Det kan også være, der skal inviteres til te-party og dækkes op til alle tøjdyr eller dukker? 

KK Play Fold er den perfekte base til alverdens fantasifulde lege og kan holde til al slags tummel og bevægelse, ligesom den kan danne rammen om en skøn, afslappende stund. Tag KK Play Fold med hen til vinduet om aftenen, så I kan ligge og kigge på stjernerne sammen. Eller fyld godt op med puder og skab den dejligste hyggekrog. 

KK Play Fold er ikke blot et multifunktionelt møbel, men er også bemærkelsesværdig flot at have stående i hjemmet, og derfor ikke noget, som skal pakkes væk, når man rydder op. Stilfuldt design og topkvalitet går op i en højere og holdbar enhed med KK Play Fold fra by KlipKlap, og så fås møblet i flere former og farver. Vælg mellem square eller circle. Multi grey eller blue grey. 

Dette kvalitetsmøbel kan ikke undgå at sætte gang i kreativiteten og give børn og barnlige sjæle mulighed for at forme egne legeoplevelser. Om det er et foldbart bassin – evt. fyldt med farverige bolde – eller et dynamisk sofamøbel, lover denne alsidige perle uendelige muligheder for glad leg, naturligvis under voksenopsyn. De mange foldemuligheder og funktioner gør KK Play Fold til flere produkter i ét. 

KK Play Fold – en sjov legeplads for store og små. 

Sikkerhed 

De to nyheder, Square og Circle, er godkendt helt ned til 0 år, så man kan trygt tage produktet i brug til en lille nyfødt baby.

Certificering

KK Play Fold er også OEKO-TEX® STANDARD 100-certificeret i den strengeste kategori, Class 1. Denne certificering giver forbrugeren sikkerhed for, at der ingen skadelige stoffer er i produktet af nogen art.

Hvem er by KlipKlap? 

Virksomhedens vision er at designe funktionelle møbler og tilbehør i høj kvalitet med et stilfuldt udtryk. Møblerne stimulerer børns motoriske udvikling og indbyder samtidig til leg og samvær mellem børn og forældre. 

Vejledende udsalgspris: DKK: 4.500

Tilgængelig uge 3, januar 2024 

Link til highres billeder: https://we.tl/t-CbJqjqfmK2 

For yderligere information, kontaktes: 

Camilla Brandt Schmidt

Product Coordinator Kids & Babies

cbs@witt.dk 

Mere fra...

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023