Christmasworld 2024 – alt-i-en messe

Christmasworld tager udgangspunkt i den bedst-sælgende og mest emotionelle begivenhed på året i vores verden nemlig julen og supplerer med ideer til årets andre festlige højdepunkter.

Trends 24+ finder du nye ideer og innovative koncepter til både store udendørs dekorationer til shopping centre samt til butiksudsmykning og dekoration til private hjem.

Conzoom Solutions Academy som kikker på fremtiden for branchen. Du får mulighed for at deltage i workshops og foredrag, hvor du bliver præsenteret for de kommende trends og spændende emner som globaliseringens og klimaforandringernes indflydelse på forbrugsgodebranchen. 

Christmas Delights er et helt område på Christmasworld, der er dedikeret til delikatesser og drikkevarer. Her har man forsøgt at skabe en stemning af julemarked, som opfordrer gæsterne til at opleve, opdage og smage.

Ethical Style Spots er en særlig præsentation af udstillerprodukter, der viser hvordan virksomhederne forsøger at integrere emnet bæredygtighed i deres produktsortiment. Værdifuld inspiration og gode salgsargumenter.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Home of Consumer Goods 2024

Et centrum for forbrugsgoder. Ambiente er sammen med Christmasworld og Creativeworld mødestedet for alle, der beskæftiger sig med forbrugsgodeprodukter. De tre vigtige messer afvikles samtidigt i Frankfurt fra 26. – 30. januar 2024 under overskriften Home of Consumer Goods. 

Efter succesen i 2023 hvor man for første gang samlede de tre førende internationale messer til ét koncept har Messe Frankfurt lagt sig fast på fremover at afvikle begivenhederne på samme tid og sted. Her kan du skaffe dig et samlet overblik over alle former for produkter og services på områderne HoReCa, kontraktforretning, globale indkøbsmuligheder og konceptdekoration. 

30.10.2023Dimex ApS

Sponseret

Home of Consumer Goods 2024

30.10.2023Dimex ApS

Sponseret

Home of Consumer Goods 2024 - praktiske detaljer

30.10.2023Dimex ApS

Sponseret

Creativeworld drager med sin kreativitet

30.10.2023Dimex ApS

Sponseret

Christmasworld 2024 – alt-i-en messe

30.10.2023Dimex ApS

Sponseret

Ambiente – det er aldrig det samme

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023