Cirkulær event i København og på Formland Autumn

12 – 14 juni kan du i Designmuseum Danmarks smukke, historiske have opleve det cirkulære event ’Circular Furniture Days’, der efterfølgende flyttes til Herning og Formland Autumn 17. – 19. august i samme unikke rammer men under navnet ’Think Circular’.

Foto: Formland

03.06.2024

Sponseret

Formland

Circular Furniture Days 2024 / Think Circular er en cirkulær udstilling og eventplatform udformet i partnerskab mellem Lifestyle & Design Cluster, Designmuseum Danmark, Plastindustrien og Formland.

Her giver en række brands deres bud på cirkulære løsninger i møbel- og livsstilsbranchen. Samtidig byder den integrerede eventscene på foredrag og debatter med forskellige cirkulære temaer.

Du kan til begge events møde branchens frontrunnere med de bedst dokumenterede løsninger til at minimere skadelige påvirkninger på miljøet. Samtidig opretholder de en bæredygtig forretningspraksis. De deltagende brands prioriterer at arbejde strategisk med cirkulære løsninger og forretningsmodeller - hver for sig – og i høj grad også i værdikæder, netværk og samarbejder. Nogle virksomheder er nået langt, mens andre har taget de første – men vigtige – skridt.

Læs mere på formland’s hjemmeside

Denne artikel er del af et tema:

Mere fra...

03.06.2024Formland

Sponseret

Cirkulær event i København og på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendzone på Formland Autumn: Maison Ikigai

27.11.2023Formland

Sponseret

Speak Up!

27.11.2023Formland

Sponseret

Formland zoomer ind på gastronomiens verden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023