Tema: Formland fejrer 40 år med interiør og design

Foto: Messecenter Herning

Autumn 2024 17. – 19. august. 

Siden 1984 har Formland samlet danske og internationale brands to gange årligt for at præsentere nyheder, vise de seneste kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører til handel, netværk og vidensdeling. 

Hver Formland – og Autumn 2024 er ingen undtagelse – byder også på et stort udvalg af oplevelser, inklusiv særlige trendinstallationer, foredrag med brancheeksperter, kreative workshops og netværksevents – alt sammen for at inspirere til de kommende sæsoner og bane vej for forretningsudvikling.

Spar 60% på din entrébillet med koden:

FormlandAutumn24

Autumn 2024 omfatter 10 koncepthaller – Interior, Dining, Garden, Outdoor, Taste og det nye Jewellery – med mere end 400 danske og internationale udstillere samt et program med mere end 50 forskellige oplevelser og aktiviteter fordelt over messens tre dage. Udforsk bl.a. den 500+ kvm. trendzone, Maison Ikigai, skabt i samarbejde med Studie Flyhelsted, de spændende foredrag på Speak Up-scenen, workshops med Eckmann Studio, det populære Greenhouse, og meget mere.

Udforsk hele programmet til Formland Autumn 2024 her

I samarbejde med

03.06.2024Formland

Sponseret

500+ kvm trendzone på Formland Autumn: Maison Ikigai

Udover 400+ spændende brands, der fremviser nyheder og klassikere til indkøbere samt andre professionelle aktører i branchen, er Formland et ekstraordinært oplevelsesunivers, hvor inspiration og vidensdeling er centrale elementer. Dette understreges af de populære og omfattende trendinstallationer, der præsenterer nye, unikke koncepter til hver messe, og derved også ny inspiration til indkøb, visual merchandising og forretningsmuligheder.

03.06.2024Formland

Sponseret

Formland & Greenhouse sætter fokus på biodiversitet

03.06.2024Formland

Sponseret

Workshops & foredrag på Formland Autumn

03.06.2024Formland

Sponseret

Cirkulær event i København og på Formland Autumn

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023