Cool minimalisme fra Villa Collection Denmark

Less is more, sagde den tysk-amerikanske arkitekt Ludwig Mies van der Rohe, og med afsæt i netop amerikansk egetræ viser Villa Collection Denmark med møbelserien BAST, hvor sandt det er. BAST er fire små møbler, der i al sin enkelhed fuldender rummet.

Enkle og dekorative. Stilfulde og diskrete. BAST er en sortmalet møbelserie i eg fra Villa Collection Denmark, der består af en skammel, en høj skammel, en bænk og et skrivebord i harmonerende design, som både sammen og hver for sig giver hjemmets små oaser et elegant og tidløst touch.

Skandinavisk look

De rene linjer og det lette udtryk gør, at serien BAST designmæssigt passer perfekt til skandinavisk interiør, hvor den afslappede atmosfære går hånd i hånd med en stilig enkelhed.

Møblerne kan kombineres på kryds og tværs og passer eksempelvis smukt ind i entreen, på gæste- og arbejdsværelset eller i stuens hyggekrog. Den høje skammel kan også bruges som barstol, ligesom skrivebordet gør sig smukt bag sofaen med en lampe, en blomst og et par bøger på.

Amerikansk kram

Skamlerne måler L46,5 og W28 cm og er henholdsvis 45 og 64 cm høje. Bænken har målene L90, W28 og H45 cm, mens skrivebordet måler L100, W44,4 og H73 cm.

Serien BAST er produceret i FSC®-certificeret egetræ (FSC-C166612).

BAST fra Villa Collection Denmark er skabt til indendørs brug, men viser med sit tidløse og formfuldendte design stort udsyn.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023