CrushGrind® fortsætter samarbejdet med Sol over Gudhjem

Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, afvikles i år for 12. gang 26. juni på Madkulturhuset Melstedgård lidt uden for Gudhjem.

I 2020 blev kokkekonkurrencen helt aflyst, og på grund af Covid-situationen bliver Sol over Gudhjem heller ikke i år en offentlig begivenhed, men i stedet en event, hvor 400 brancherelaterede gæster bliver inviteret hjem i den 4.000 m2 store have på Melstedgård for at overvære konkurrencen. Dog bliver arrangementet tv-transmitteret, så alle kan kigge med på TV2

CrushGrind® med siden 2019

Det danske brand CrushGrind® har sponseret kværne til Danmarks største kokkekonkurrence siden 2019, og Mikkel Marchal, der sammen med sin bror, Mads, er initiativtagerne til Sol over Gudhjem-konkurrencen, siger:

”Sol over Gudhjem er glade for samarbejdet med CrushGrind®, for det betyder meget for os, at vi kan stille det bedste udstyr til rådighed for vores deltagere. CrushGrind®- produkter rummer mange muligheder, og kvaliteten findes ikke bedre. Jeg elsker selv at bruge krydderier, når jeg laver mad, og det betyder alt, at krydderierne er friskkværnede. Det keramiske kværnværk fra CrushGrind® er eminent og kværner ekstremt ensartet, hvilket er et must, når du arbejder som professionel kok. Til Sol over Gudhjem 2021 skal deltagerne udvikle et dessertkrydderi som et element til konkurrencen, og det skal selvfølgelig kværnes med CrushGrind® – det kan ikke være anderledes!” 

Filosofien bag

Det er et samarbejde, der falder rigtigt fint i tråd med filosofien bag CrushGrind®-produkterne, og Kim B. Andersen, salgs- og marketingschef hos IDEAS Denmark, fortæller:

”Vi er utroligt stolte over igen at få lov til at sponsere vores enestående kværne til Sol over Gudhjem. Vi elsker veltilberedt, aromatisk mad, der smager af noget. Derfor lyder vores motto: ”Let’s Crush Boring Food”. Vores CrushGrind® kværne er helt ideelle, når man vil lave mad med duft, smag og kærlighed. De er meget mere end ”blot” salt- eller peberkværne, for de kan bruges til alle tørrede krydderier.”

Talentkonkurrencen Rising Star

CrushGrind® var også sponsor på Sol over Gudhjems helt nye konkurrence, Rising Star, som løb af stabelen i marts 2021. Rising Star er en talent-dyst for souschefer på forskellige danske toprestauranter, og det var souschef og dessertansvarlig på Dragsholm Slot, Amanda Peldrup Grønning, som blev årets vinder.

*   *   *   *   *

For mere information om CrushGrind, kontakt Kim Bo Andersen på tlf. 5369 1234 eller kba@crushgrind.com

Læs mere om Sol over Gudhjem på www.sogk.dk

02.06.2021CrushGrind

Sponseret

CrushGrind® fortsætter samarbejdet med Sol over Gudhjem

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023