Dæk op til jul med Södahl

I hjemmet løftes højtidens glæder af festlige duge og dækkeservietter, der pynter så smukt på spisebordet, og under juletræet kan et hyggeligt juletræstæppe komplementere det pyntede træ. I tråd med julens festligheder er Södahl klar med nye kollektioner, der skaber perfekte rammer for dine juletraditioner – år efter år.

Foto: F&H Group

KÆRT GENSYN MED JULEBRODERI 
Julestemningen spreder sig helt ind i spisestuen med Christmas Hearts Embroidery. Små broderede julehjerter pryder nu også en ny rund dug og matchende dækkeservietter, som er perfekte til julens hyggelige sammenkomster med familien.  

Julen er en tid fyldt med traditioner, og med Christmas Hearts Embroidery får du mulighed for at starte en helt ny: at dække julebordet med en ny dug eller dækkeserviet. Vælg mellem den elegante runde dug eller de charmerende dækkeservietter, som er dekoreret med julebroderi i klassiske julefarver. Både dug og dækkeservietter er i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

BILLEDTEKST:
2 stk. dækkeservietter Christmas Hearts Embroidery fra Södahl, 33 x 48 cm, DKK 129,95.

BILLEDTEKST:
Dug Christmas Hearts Embroidery fra Södahl, Dia. 180 cm, DKK 499,95.

BILLEDTEKST:
Christmas Hearts Embroidery fra Södahl består i forvejen af duge i forskellige længder samt stofservietter. 

ET TÆPPE TIL TRÆET
Den elegante Christmas Hearts Embroidery-kollektion byder også på et klassisk juletræstæppe, der passer perfekt under juletræet. Det runde tæppe er i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Med sin lette og bløde tekstur, skaber juletræstæppet en hyggelig atmosfære i stuen. Tæppet bliver samlingspunkt for familiehygge og juleglæde – det er her, gaverne omhyggeligt placeres, hvilket inviterer til glade stunder rundt om træet. 

BILLEDTEKST:
Juletræstæppe Christmas Hearts Embroidery fra Södahl, Dia. 110 cm, DKK 299,95.

STRIBET ELEGANCE 
Statement Stripe er klassiske striber med brede og ensartede linjer. Fremstillet af bomuld og jutefibre får dækkeservietterne et charmerende og let rustikt udseende, som er ideelt til den hyggelige juletid. Med de to nye farver, Red og Coffee brown, er Statement Stripe-dækkeservietterne et varmt og indbydende element på dit julebord. 

BILLEDTEKST:
2 stk. dækkeservietter Statement Stripe fra Södahl, 33 x 48 cm, DKK 129,95 Fås i to nye farver: Red og Coffee brown. 

TÆL NED TIL JUL
Som navnet antyder, er Christmas Days-dugen dekoreret med tallene fra 1 til 24. Hver dag er kærligt illustreret med akvareltegninger af juletidens glæder – fra levende lys, gaver, mistelten, breve til julemanden, sukkerstokke, nisser, strikvanter og meget mere. 

Tegningerne, som er flot digitalprintet på dugen, gør hver dag i december til en hyggelig nedtælling. Christmas Days-dugen er i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023