Dansk investorgruppe klar til at sikre fortsat udvikling af BC Hospitality Group

Et dansk konsortium har tilbudt at fortsætte udviklingen af BC Hospitality Group (BCHG). Koncernen skal tilføres ny likviditet, der giver BCHG mulighed for at komme godt ud af coronakrisen og agere på nye vækstmuligheder. Godkendes grundlaget for planerne på generalforsamlingen, vil der fortsat være fast grund under koncernen.

PR-foto..

Bestyrelsen og flertallet i den nuværende ejerkreds i BC Hospitality Group (BCHG), der står bag en række messearrangementer i Bella Center, anbefaler, at man på en generalforsamling 15. juni gennemfører en rettet emission til en ny dansk ejerkreds ledet af tidligere senior partner og global leader af rejse-, transport- & logistiksektoren i McKinsey & Co., Christian Riis-Hansen, tidligere EQT-partner og investor Peter Korsholm samt tidligere COO i ISS Martin Gaarn Thomsen. 

Emissionen foretages desuden med støtte fra Vækstfonden og koncernens bank, Nordea.

”Vi tilfører ny likviditet til koncernen, så vi har et solidt og sundt afsæt for at fortsætte en positiv udvikling af BCHG efter coronakrisen. Vi mener, at der er et stærkt team i spidsen af koncernen, og at kerneforretningen i BCHG har et stort potentiale, som skal forløses. Der er desuden en lovende platform for yderligere ekspansion inden for hospitality i fremtiden,” siger Christian Riis-Hansen.

Det besluttes samtidig, at den nuværende konstituerede CEO, Christian Folden Lund, træder ind i rollen som permanent CEO.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

16.02.2024Brix Design A/S

Sponseret

Brix Design skinner på Ambiente

16.02.2024Designbase.dk

Nu kan polyester genanvendes

16.02.2024Designbase.dk

Direktørskifte i Brdr. Krüger

15.02.2024Designbase.dk

Har du firmabil: Pas på skattesmæk

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023