Dansk lakridsikon udruller ny bæredygtig test

Lakrids By Bülow lancerer nyt testsystem, der skal sikre mere viden om optimal genanvendelse af emballage. Nu kan kunder aflevere deres tomme lakridsbøtter i en af de syv butikker til testforsøget.

Arkivfoto..

I 2020 begyndte Lakrids By Bülow at producere dele af deres emballage af 100 procent genanvendt og genanvendeligt plast. Udover målet om, at al emballagen skal bestå af genanvendt og genanvendeligt plast, er næste skridt for den danske lakridsvirksomhed at sikre, at emballagen bliver genanvendt bedst muligt.

Derfor ruller virksomheden nu et nyt testsystem ud, hvor kunder kan aflevere deres tomme emballage til genanvendelse. For selvom lakridsbøtterne i dag kan genanvendes i den almindelige affaldssortering, sikrer det ikke, at de genanvendes til føde- og drikkevareemballage igen.

”Med det nye retursystem tror vi på, at vi i højere grad kan sikre genanvendelsen af vores emballage til andet føde- og drikkevareemballage og dermed belaste miljøet mindre – og samtidig gøre det nemmere for kunderne at sortere og bidrage positivt til en grøn cirkulær omstilling”, siger Johan Bülow og fortsætter:

”Vi er meget bevidste om, at det koster på energiregnskabet at bringe vores produkter fra A til B. Vores fokus er at sikre et mere bæredygtigt produkt og en mere bæredygtig fremtid, og vi arbejder hele tiden på, hvor og hvordan vi kan optimere vores logistik processer. Testen af systemet skal gøre os klogere på, hvordan vi lancerer den mest optimale løsning for genanvendelse”.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023