Dansk Møbelbrand anerkendes af ét af bilindustriens største klubber

Til fejringen af Rolls-Royce 20-årsjubilæum i Goodwood var Intarsia Furniture inviteret med som udstiller. Stifter Nanna Aakjær Svendsen kalder det en stor ære.

Under boglanceringen stod Intarsia Furniture klar til at vise sine ikoniske designs frem.. Foto: Intarsia Furniture.

Nogle gange kommer hæder og anerkendelse fra de mest ukendte steder – det kan den danske designvirksomhed Intarsia Furniture skrive under på. 

For nylig blev de nemlig inviteret med til udgivelsen af bogen ’Strive for Perfection – Celebrating 20 Years of Goodwood’, som den internationale klub for Rolls-Royse og Bentley entusiaster står bag.

En invitation, der gav den danske designvirksomhed mulighed for at fremvise deres klassiske møbler for et globalt luksuspublikum, der normalt er svære at nå. 

Hvert år udgiver den internationale klub et forlæg, men i år markerer 20-året for Rolls-Royce-bilmærkets tilstedeværelse i den engelske by Goodwood, hvor virksomheden har hovedkvarter. 

Her var det særligt Intarsia Furnitures historie, dedikation til håndværk og formsprog, der fangede arrangørernes interesse, fortæller Richard Freed, grundlægger af St James’ House og en af medforfatterne bag den nye bog.

Også Nanna Aakjær Svendsen, der har genskabt sin bedstefars, Jørgen Aakjær Jørgensen, designs, er glad for at være en del af lanceringsfesten.

”Det er ikke alene en stor ære at blive præsenteret som en 'best in class'-virksomhed, men også at blive anerkendt for vores kvalitet. Det var en stor oplevelse at stå i så storslåede lokaler omringet af smukke biler og eksklusive brands. Alt var gennemført helt ud til fingerspidserne,” siger hun.

Lanceringen af og fejringen af jubilæet fandt sted 6. oktober 2023 i Grosvenor House i London. Her havde Intarsia Furniture fået mulighed for at fremvise deres møbeldesigns side om side med Rolls-Royce og Bentley-bilerne til mere end 2.000 gæster fra hele verden.

www.intarsiafurniture.com

- HCL

Mere fra...

11.12.2023Designbase.dk

Maison&Objet introducerer ”Hospitality Lab”

08.12.2023Designbase.dk

Det nemme liv

07.12.2023Designbase.dk

Hvid vinter

06.12.2023Designbase.dk

Håndlavet naturnyhed

06.12.2023Designbase.dk

Det ønsker danskerne sig til jul i år

05.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

01.12.2023Designbase.dk

EuroCIS fremviser AI-værktøj for butikstyveri

01.12.2023Designbase.dk

Tefal og Jamie Oliver fejrer 20 års madlavning sammen

Events

Se alle

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023