Das Haus får en opdatering

Das Haus i forbindelse med imm cologne i Köln fejrer sit 10-års jubilæum i 2021. Den tiende udgave vil dog også markere en ændring i messens retning: På tematisk vis skal Das Haus fremover showcase fremtidige udfordringer og markedsudviklinger.

En speciel udgave af Das Haus vil til næste år skabe en platform for innovative koncepter. Foto: Das Haus..

Nye former for byliv skal vises i en speciel showcase kaldet “Das Apartment HAUS”, hvor en række tidligere designere hos Das Haus bliver inviteret til at bidrage til jubilæumsudstillingen, og vil være involveret i at udtænke formatets videre udvikling og dets design. For at markere overgangen til nye temaer flytter Das Haus derudover til en nye lokation og vises sammen med Pure Atmosphere i hal 11.2.

Boligen er i dag tænkt som en helhedssfære, der både omfatter behovet for at trække sig tilbage, men også sociale aktiviteter, underholdning og hjemmearbejde. Det er dog ikke kun det at integrere hjemmekontoret i de nuværende hjemmemiljøer, der kan skabe fremtidige udfordringer for interiørbranchen. 

Sektoren skal også udvikle modeller for “new living”, der kan tilbyde løsninger på mindre boligarealer. Til næste år vil det Das Haus’ nye koncept derfor være fokuseret omkring denne problemstilling. 

”Nye modeller dukker op for personer, der er fleksible med hensyn til tid og placering, og som er åbne for koncepter som boligblokke og samboende projekter,” siger Dick Spierenburg, kreativ direktør for imm cologne, og fortsætter:

“Hos imm cologne 2021 vil en specialudgave af vores designevent 'Das Haus' skabe en eksperimentel platform for innovative koncepter som disse for at samle de vigtige nye ideer, der stimulerer industrien”.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023