Den ikoniske EVA-vægt er kravlet ned fra væggen

I generationer har køkkenvægten været et af de vigtigste redskaber i køkkenet, når brød, kager og madlavning omhyggeligt har taget form. Med vægten i Green tools-serien bygger Eva Solo stolt videre på traditionerne.

Eva Solo Green Tools køkkenvægt.

19.08.2023

Sponseret

EVA SOLO

I generationer har køkkenvægten været et af de vigtigste redskaber i køkkenet, når brød, kager og madlavning omhyggeligt har taget form. Med køkkenvægten fra Green tools-serien lancerer Eva Solo en digital bordvægt, der med sin særlige form er praktisk, når gæren skal vejes til kardemommesnurrerne, eller der skal tal på gryden med grøntsagssuppe. 

Med vægten i Green tools-serien bygger Eva Solo stolt videre på traditionerne fra den væghængte klassiker, der blev lanceret i 1957. Forklæder og frisurer har skiftet farve og form et utal af gange siden da, og den nye vægt er skabt til at bære traditionerne videre og samle hele familien om madlavningen. 

Praktisk køkkenvægt med flere smarte funktioner. Et display i håndtaget sikrer, at vægten nemt kan aflæses, uanset størrelsen på den gryde eller skål, der skal bruges. Gummifødder får vægten til at stå ordentligt fast på køkkenbordet. Vægten måler i både g, lb, oz og ml. og har nulstillingsfunktion. Med en tykkelse på blot 3 cm. fylder vægten minimalt i køkkenskuffen.

Mere fra...

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023