Den kabelfrie robotplæneklipper Segway Navimow har fået en prisvenlig lillebror

Mød Navimow i108E – powered by Segway. En robot udstyret med VisionFence, EFLS 2.0 og smart app-styring. Den er satellitstyret præcis som den populære Segway Navimow H-serie, og giver dig friheden til at klippe græsset når og hvor som helst - helt uden kanttråd.

Foto: Segway Navimow

01.03.2024

Sponseret

Mette Jakobsen, Witt

”Segway Navimow H-serien er nok markedets bedste kabelfrie robot lige nu. Banebrydende teknologi er en ting, men at batterierne stadig har den power og det overskud, der skal til for at levere et godt resultat over tid gør, at vi godt tør fastslå, at Segway Navimow er kommet til markedet for at blive. Fra et fagligt standpunkt findes det ikke meget bedre til private haver. Vi glæder os derfor meget til den nye Navimow i108E, og vi er i al beskedenhed stolte af at være eneforhandler af det sidste nye som Segway har at tilbyde. Vores mange græskunder går en spændende sæson i møde”, siger Michael Jepsen, Stifter af DM Greenkeeping. 

Robotplæneklipperen Segway Navimow H-serien blev introduceret i 2021, hvor den hurtigt revolutionerede markedet, idet den befriede kunderne fra besværet med kanttråden. I dag klipper den driftssikre robot med sin kraftfulde hubmotor græsset for private husstande i over 30 lande, bl.a. Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Storbritannien, USA, Australien. ”Kunder ønsker i højere grad en kabelfri robotplæneklipper, og vi oplever stor efterspørgsel. Derfor tilføjer vi også adskillige nye forhandlere til denne sæson”, siger Cathrine Risum, Sales Manager Outdoor Nordic, Witt Hvidevarer A/S. 

Med den nye Navimow i108E bliver græsklipningen nemmere end nogensinde. Grundet intelligent software og banebrydende funktioner er det bare om at læne sig tilbage, nyde kaffen og den perfekt klippede græsplæne – helt uden besvær. 

Identificerer udfordrende genstande

Grundet kameraet med 140° synsfelt og VisionFence-sensoren med indbyggede AI-algoritmer registrerer og undgår Navimow i108E et utal af forskellige genstande i haven. 

Træer, smalle stier og et udfordrende havedesign – intet problem for Navimow i108E

Til Navimow i108E har vi udviklet EFLS 2.0 (Exact Fusion Locating System) som kombinerer RKT-teknologi med VSLAM, hvilket sikrer ultrapræcis positionsnøjagtighed, og gør det muligt for Navimow at arbejde i haver med udfordrende havedesign. Robotplæneklipperen arbejder kontinuerligt og effektivt – selv hvis satellitsignalet kortvarigt blokeres, mens Navimow klipper græsset under store træer. 

Flere funktioner og mulighed for automatisk kortlægning

Navimow i108E tilbyder to indstillinger for kantklipning; standardindstilling samt ”Ride-on”-indstilling. Med standard kører robotten indenfor den virtuelle grænse på græsset, hvor ”Ride-on”-indstillingen tillader, at robotten arbejder på belægninger i samme niveau med græsplænen, hvilket muliggør en endnu mere præcis kantklipning. 

Som noget nyt i appen opnås endnu større frihed ved valg af indstillingen automatisk kortlægning. Med det indbyggede kamera og intelligente software er Navimow i108E selv i stand til at lave kortlægningen af haven, såfremt afgrænsningen er tydelig. 

Den prisvenlige robot klarer haver på op til 800 m2 og stigninger på op til 30%.

--

Læs mere om Navimow i108E: https://navimow.segway.com/global/product/navimow-i.html

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-y36JxF9Mvm

--

Vejledende udsalgspris Segway Navimow i108: DKK: 9.999,- 

--

For yderligere informationer

Cathrine Orloff Risum 
Product Manager Outdoor 

Tlf: +45 93 63 58 00

Mail: crm@witt.dk

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Foto: Segway Navimow

Mere fra...

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

09.04.2024Witt

Sponseret

Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster

04.04.2024Witt

Sponseret

iRobot introducerer ny prisvenlig 2-i-1 basisrobot: Roomba Combo Essential

25.03.2024Witt

Sponseret

Vild med bobler? Lav dem selv – i alt!

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023