”Den vildeste pizzaovn” – nu i en mindre model

Den prisvindende pizzaovn, Witt ETNA Rotante, har taget forbrugere, anmeldere, ja, hele verden med storm. Med sin roterende sten og dobbeltbrænder bager den lynhurtigt pizza efter pizza med garanteret sprødhed. Nu har Rotante fået en lillebror: PICCOLO.

Foto: Witt PICCOLO Rotante

05.07.2024

Sponseret

Nanna Hede Aaby, Witt

Helt ærligt, hvem havde troet, at pizza kunne smage SÅ godt, før man satte tænderne i en dampende varm, sprød, hjemmebagt pizza – direkte fra Witt pizzaovnen. Den mest brugervenlige pizzaovn, markedet endnu har set. Witt ETNA Rotante er en prisvindende* pizzaovn med design, funktionalitet og kvalitet i en klasse for sig.

Witt PICCOLO Rotante

Nu er der Breaking News til dig med hang til sprøde pizzaer, men som drømmer om de geniale features i en mindre model. Witt ETNA Rotante lanceres nu i en 13” model. Robust og kompakt. Men advarsel: du bliver pizza-afhængig.

Med Witt PICCOLO Rotante 13" kan du lynhurtigt bage pizza efter pizza ved 500°C - når som helst og hvor som helst. Den gasdrevne pizzaovn er det helt oplagte valg til dig med begrænset plads. PICCOLO finder nemt plads på en lille terrasse og andre mindre udendørsområder. Den anmelderroste roterende pizzasten, der gjorde 16" ETNA Rotante populær, er selvfølgelig bevaret i denne mindre udgave.

Med sit maskuline udtryk er alle Witt pizzaovnene fremstillet til at holde år efter år, pizza efter pizza. Bundsolide materialer er lig med robusthed og kvalitet. Dobbeltisolering, miljøvenlig, energibesparende – og lynhurtig opvarmning. Varmen fordeles fuldstændigt jævnt i ovnen, hvilket er hemmeligheden bag det altid sprøde resultat.

Witt PICCOLO Rotante kommer på markedet til august 2024.

Vejl. pris: 3.999,- DKK

Billeder: qr.witt.dk

*) Vinder af German Design Award og Good Design

Mere fra...

05.07.2024Witt

Sponseret

”Den vildeste pizzaovn” – nu i en mindre model

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023