Design Collection flytter Ro Collection aktiviteterne til Silkeborg

Alle aktiviteter samles under ét tag

Foto: Ro Collection

Med afsæt i en strategisk beslutning om at samle alle europæiske aktiviteter under samme tag, er det netop blevet offentliggjort at Ro Collection flytter sit hovedsæde fra Faldsled på Fyn til Papirfabrikken i Silkeborg, hvor Design Collection har sit europæiske hovedsæde. 

”Det handler om at tage noget kompleksitet ud af forretningen, samt samle udvikling og specialistviden i teamet, som pt. sidder i hver sin ende af landet,” udtaler direktør i Design Collection Denmark, Michael Østergaard. 

”Vi har i forvejen en lidt kompleks forretningsmodel i Design Collection Denmark, som udover vores europæiske aktiviteter også tæller kontorer i Singapore og Australien, hvorfor der er brug for at samle den europæiske del af forretningen under ét tag, og det betyder desværre, at vi er nødsaget til at flytte Ro Collection aktiviteterne til Silkeborg i løbet af 2024.” 

Han er imidlertid ked af, at det betyder, at han skal sige farvel til et stærkt og fagligt dygtigt team, som pt. driver Ro Collection fra Faldsled på Fyn, men da teamet er stærkt forankret i det sydfynske, ønsker de som udgangspunkt ikke at flytte med møbel- og interiørbrandet til Silkeborg. 

I spidsen for Ro Collection står Christian Lauesen, som har været Brand Director de seneste 8 år, og før det var med på sidelinjen da hans tidligere kollegaer i Georg Jensen, Ole Kiel og Rebecca Uth, stiftede Ro Collection i 2013. 

”Jeg er naturligvis ærgerlig over, at vi ikke kan fortsætte Ro Collection fra det sydfynske. Michael og jeg har de seneste måneder drøftet forskellige strategier og scenarier for Ro Collection, der bl.a. skal gøre op med den kompleksitet, som vi er endt med at have med produktudvikling, værksted og salgskontor på tre forskellige adresser. Jeg har en stor passion for Ro Collection brandet, produkterne og ikke mindst holdet bag, så det har bestemt ikke været nogen nem proces, men vi er nødt til at gøre op med den måde, som vi er organiseret på.” siger Christian Lauesen, som vil fungere som Brand Director for Ro Collection indtil 1. maj og derefter overdrage ansvaret. 

”Det har været otte spændende og udfordrende år, hvor jeg har lært en masse om hele værdikæden i en design- og møbelvirksomhed, og vi har skabt et stærkt brand og et engageret team med stor viden, så det bliver en større opgave at overdrage til andre i virksomheden,” udtaler Christian Lauesen. 

Hvad der efterfølgende skal ske, ved Christian endnu ikke, men det vil han bruge den kommende tid til at finde ud af. 

”Før jeg kom til Ro Collection, var jeg forretningsudviklingsdirektør i Georg Jensen, og før det har jeg været i andre større virksomheder i København. Jeg har således arbejdet i både store virksomheder og i de seneste otte år i et mere entreprenant set-up, og begge dele tiltaler mig. Jeg vil starte med at tage en bestyrelsesuddannelse, som jeg længe har haft lyst til og efter en god lang sommerferie, vil jeg begynde at kigge mig om efter en ny lederrolle gerne inden for min nuværende branche, hvor jeg gennem de seneste 14 år har gjort mig rigtig mange erfaringer og skabt mig et stort netværk” afslutter Christian Lauesen. 

Det er endnu ikke afgjort, hvor længe resten af Ro teamet fortsætter, men der ligger uagtet en stor opgave de kommende måneder med at sikre den viden og de gode tiltag, teamet har udviklet og igangsat. 

”Ro Collection står stærkt takket være Christian og teamets forretningssans og engagement, og vi har et stort ønske om, at fortsætte den rejse, som de har igangsat, da vi har stor respekt og beundring for det arbejde, som de har gjort” afslutter Michael Østergaard.

www.rocollection.dk

www.designcollection.dk

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

01.02.2024Designbase.dk

Design Collection flytter Ro Collection aktiviteterne til Silkeborg

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

15.12.2023Designbase.dk

Eva Solo køber PLEASE WAIT to be SEATED

14.12.2023Designbase.dk

FDB Møbler relancerer foldestol tegnet i 1978

04.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

16.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Lys i efterårsmørket fra Villa Collection Denmark

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023