Designbase udvider og lanceres i Sverige

Til august 2017 lanceres et svensk søstermedie og online community til Designbase, der er det førende communitymedie for design og interiør i Danmark.

Fakta

• Designbase.se: online medie- og community for design og interiørbranchen lanceres august 2017 af Horisont Gruppen
• Designbase, online medie- og community for design og interiørbranchen er det førende medie for interiør og design i Danmark, med en læserskare på 78 % af branchens virksomhedsejere
• Lancering sker i samarbejde med to svenske foreninger: BID (Branschföreningen för interiör & design) og PUFF (Presentgrossisternas Företagare-Förening), som tilsammen repræsenterer mere end 1.000 producenter, grossister og forhandlere
• Oplaget vil normalt være på ca. 5.000 eksemplarer som sendes direkte til forhandlere og producenter
• Distributionssamarbejde med Stockholmmässan (FORMEX) – første nummer af printmagasinet udkommer til messen som åbner 23. august i et extra oplag på ca. 5.000
• Designbase formidler nyt om produkter, branchenyheder, interviews, reportager, virksomhedscases og ekspertindlæg for at give læseren nye perspektiver, nyttig viden og faglig inspiration
 
Medieinformation og fakta

Det svenske Designbase er baseret på Designbasesuccesen på det danske marked samt på repræsentationen af dansk design i Sverige – både på messer og i detailhandlen.

”Vi vil ud til flere og formidle mest muligt relevant stof til vores læsere og partnere. Nu er den rigtige konstellation opstået i Sverige, hvor vi både kan se et gedigent hul i markedet og har mødt stærke og interesserede partnere, som vi kan være sammen med om denne offensive satsning”, udtaler Rasmus Brylle, adm. dir. i Horisont Gruppen. 

Business Manager på Designbase, Hans Snestrup uddyber ligeledes: ”Det er et relevant tilbud til både svenske og danske leverandører af design og interiør, som allerede er etableret på det svenske marked eller påtænker at etablere sig. Dem er der mange af, for dansk design har en lang tradition og et godt renommé på det svenske marked, derfor giver det også god mening at tilbyde Designbases annoncører en svensk pendant”

Designbase i Sverige er udviklet i samarbejde med den svenske brancheforening for interiør og design, BID og den svenske leverandørforening PUFF, der tilsammen repræsenterer mere end 1.000 producenter, grossister og forhandlere inden for design og interiør. 

I forbindelse med lanceringen af Designbase i Sverige, indledes endvidere et formaliseret samarbejde med den største messeaktør for design og interiør i Skandinavien, FORMEX i Stockholm. 

Klar på alle platforme

Designbase i Sverige vil være tilstede på samtlige online platforme og både redaktion og partnere kan på lige fod bidrage med indhold.

Udover sitet, designbase.se, profiler på sociale medier og et ugentligt newsletter, udgives printmagasinet Designbase fire gange årligt på svensk. 

Dansk/Svensk team

Holdet bag er en sammensætning af den eksisterende danske redaktion og nye svenske profiler, som eksempelvis skribent Johanna Bergström, der har lang erfaring med at skrive om design og interiør både til sin egen blog lyx.se og for førende svenske virksomheder. Johanna kan kontaktes på Jbe@horisontgruppen.dk

Hans Snestrup, Business Manager for Designbase håndterer samarbejdspartnere, annoncører samt online partnere også i Sverige, og kan kontaktes på hs@horisontgruppen.dk

Holdet vil ligeledes være tilstede på Formex, hvor det første nummer af det svenske magasin vil blive præsenteret.  

Johanna Bergström..

Hans Snestrup..

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023