Designbaseprisen uddelt på Formland

Vinderen af årets mest innovative design- og livsstilsbutik er fundet!

Mie Hedeman Mortensen, indehaver af Kalejdoskop sammen med Pia Finne, redaktør Designbase.

Torsdag den 17. august på Formland blev vinderen af Designbaseprisen 2017 kåret.

Prisen uddeles til den mest innovative og nytænkende detailbutik inden for design- og livsstilsbranchen i Danmark lige nu.

Vinderen af Designbaseprisen 2017 er:

Kalejdoskop i Aalborg!

Indehaver Mie Hedeman Mortensen tog imod prisen, der blev overrakt af redaktør på Designbase, Pia Finne, som bl.a. fortalte følgende omkring bedømmelsen:

”Nytænkning og kreativitet og et hus, der skaber både nærværende og inspirerende rammer om produkterne er blandt årsagerne til, at netop Kalejdoskop blev valgt som vinder af Designbaseprisen 2017. Kalejdoskop er en livsstilsbutik, der formår at kombinere interiør, møbler, design og smykker så der skabes et suverænt helhedsbillede.”

For at vinde Designbaseprisen er det vigtigt at butikken er innovativ og nytænkende i den fysiske butik, men ligeledes også på andre områder som webshop, sociale medier, markedsføring og personale.

”Hvad der også har betydet meget i valget af Kalejdoskop som vinder af Designbaseprisen er, butikkens webshop, der på en yderst positiv vis forener butikken med webben. I butikken henviser diskrete skilte til, at varerne kan købes på www.kalejdoskopshop.dk og på selve webshoppen kører et facebookfeed, så internetkunderne ud over at kunne se varerne, også kan følge med i den samtale, der foregår på Facebook, Det skaber godt liv og god inspiration til andre kunder.”

”Kalejdoskop er dermed en spændende, nytænkende forretning, der forener den fysiske butik med netbutikken på allerbedste vis, og hvor man har formået at skabe en atmosfære, der er oser af trends og tendenser samtidig med, at man føler sig velkommen og frem for alt: Har lyst til at shoppe!” lød det fra Pia Finne til prisoverrækkelsen på Formland.

Designbaseprisen uddeles i et samarbejde mellem erhvervsmagasinet Designbase og International Home + Housewares Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder en nominering til den globale Gia Award, hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker.

Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til International Home + Housewares Show og Gia Award uddelingen.

Stort tillykke til Mie Hedeman Mortensen og Kalejdoskop!

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023