Desigual Living satser på det nordiske marked

Med ny nordisk distributør satser den spanske livsstilsmastodont massivt på det nordiske marked. Set i et trendmæssigt perspektiv kan timingen ikke være bedre.

Fra Desigual Livings sortiment. Foto: Desigual..

Brandet Desigual er især kendt for sit farvestrålende univers i modebilledet, men faktisk udvikler virksomheden også en bred vifte af farveglade produkter inden for bolig, homewear og livsstil. Den 1. april 2016 overtog Under-Cover ApS forhandlingen i Danmark, Norge og Sverige af disse produkttyper, der er samlet i linjen Desigual Living med produktkategorierne Bed, Bath, Homewear og Decor.

"Desigual Living er en fantastisk spændende linje, som jeg har store forventninger til. Produkterne passer rigtig godt ind i boligtrenden lige nu, hvor den rene nordiske stil opblødes med farver, mønstre, lidt etnicitet og ikke mindst masser af tekstiler. Samtidig er lounge/homewear blevet en trend, hvor grænserne udviskes mellem nattøj og fritidstøj. Jeg vil præsentere produkterne hos forskellige typer forhandlere eksempelvis interiør- og designbutikker, butikker med et kombineret mode- og livsstilsunivers, i boligtekstilbutikker, hos isenkræmmere, i stormagasiner, i lingeributikker og så videre. Stilen er unik og matcher rigtig godt ind i et moderne og livsstilsorienteret sortiment", forklarer Under-Covers administrerende direktør Thomas Johnsen.

Thomas Johnsens virksomhed Under-Cover blev grundlagt i 2002 og  forhandler i forvejen en lang række internationale brands inden for lingeri, homewear, strømper, bodywear og bademode.

"Vi er stolte af at være en af den nordiske detailhandels førende sparringspartnere inden for lingeri, hvor vi distribuerer en række anerkendte amerikanske og europæiske brands", konstaterer Thomas Johnsen, der blandt andet nævner DKNY, Maidenform, Parah, Vogue og Nanso. Interiørsortimentet åbner et nyt marked for virksomheden.

"Vi har fokus på, at vores kunder modtager den bedste service og rette support gennem kompetent og kvalificeret rådgivning. At vi har fået forhandlingen af Desigual Living skyldes, at vi konstant har antennerne ude, så vi opfanger de nyeste tendenser og samtidig spotter de rigtige brands i markedet", fastslår Thomas Johnsen, der glæder sig til at præsentere nyhederne fra Desigual Living for indkøberne.

Desigual har hovedkontor i Barcelona og er i dag repræsenteret i over 100 lande med linjer inden for herremode, damemode, børnemode, skønhedsprodukter, sko, accessories, sport og living.

Relateret indhold

18.06.2024Designbase.dk

København er en designmetropol

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023