Det helt rigtige snit fra Rosti

Hakke, skære, snitte. Stærk funktionalitet er et af de vigtigste kendetegn ved Rostis produkter.

Estimeret dato for levering: marts 2023..

Med det nye Choptima-skærebræt er også hygiejnen, materialekvaliteten og æstetikken i top, uanset om der skal hakkes krydderurter, skæres brød eller snittes grøntsager.

Det tidløse Choptima-design flugter flot med Rostis øvrige produkter. Samtidig er det udført i et solidt og stabilt materiale, som både er genanvendeligt og modstandsdygtigt over for fugt, og så er den nye serie, der kommer i tre forskellige størrelser, skånsom mod køkkenets knive.

Funktionel og hygiejnisk holder

Det er designerduoen Halskov & Dalsgaard, der står bag Choptima. Serien har i al sin enkelhed et elegant udtryk, og skærebrættet kan ikke bare bruges på begge sider, men er med sit stilsikre design også meget anvendeligt til servering.

Choptima inkluderer en praktisk holder. Den er garant for god ventilation, da designet sikrer en god luftcirkulation mellem og under de enkelte skærebrætter – og dermed en høj hygiejne. Selv hvis brættet endnu er fugtigt efter vask, kan det stå og tørre i holderen.

Smukke farver

Både formen og farverne er smukke på Choptima, som fås i Nordic green, Humus og Curry. De tre størrelser har samme solide tykkelse, og favner tilsammen alt det, man har brug for af et skærebræt. Et godt valg til både de store og små opgaver i køkkenet. 

Choptima fås i sæt med tre. Det er valgfrit, om man vil have et ensfarvet sæt eller kombinere farverne. Skærebrætterne er lette at rengøre og velegnet til opvaskemaskine – og kommer naturligvis med fem års garanti.

Fås i størrelserne 26,5 x 16 cm, 30,5 x 20,5 cm og 35,5 x 26,5 cm. Skærebrætterne har en tykkelse på 1 cm.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023