Det smukt dækkede bord

Nu må danskerne igen mødes. Vi må fejre store og små begivenheder med venner og familie hen over sommeren, og det betyder, at der igen skal dækkes smukke borde. Derfor er det essentielt, at butikkerne netop nu inspirerer til spændende, sjove, anderledes og dekorative borddækninger, for der er ingen tvivl om, at danskerne er motiverede!

Havets nuancer. Rosenthal har netop lanceret Junto – Aquamarine som en hyldest til alle havets nuancer fra lys til den mørke blå, men også til de visuelle refleksioner og vandets uendelige diversitet. .

Nordisk designikon. I 2021 lancerer Iittala en unik og nummereret særudgave af Alvar Aalto vasen. Vasen fra Iittalas historiske arkiv har en sjældent set form, som afviger en smule fra den klassiske Aalto vase. .

Cocktails med vintagestemning. Lyngby Glas er klar med cocktailglas med bløde, rundede former og et riflet design, der giver et vintagelook og afspejler tidens trends. .

Genial til udelivet. Nip Nap Colorful er en ny udgave af den lille bambustang, der gør det nemt for alle kun at berøre den ønskede oliven eller chokolade - og slippe for fedtede fingre. .

Farverigt stål. Bitz bestikket falder smukt ind i tidens tendens med serveringsdele og spisepinde i sort stål, messingfarvet stål og stål med satinfinish. .

Sofistikeret design. Francis Cayouette har designet en vinkøler og serveringsskåle i to størrelser og inspireret af 20’ernes art déco-stil til Steltons Pilastro serie..

Blomsterflor. Et poetisk blomsterflor pryder den nyeste tilføjelse til Royal Copenhagens stel blomst. Det gælder to små kopper uden hank. .

Perfekt til picnic. Medusa Copenhagens Blue Dancers stel i melamin er perfekt til stilfulde og hyggelige picnics i det grønne. Glas i hård plast er også at finde i serien. .

Personligt porcelæn. Herlige, sjove, fine, søde dekorationer, der lader porcelænet fra Pip Studio/Eurotex stå som et fint modspil - eller medspil - til den enkle borddækning..

Versace på porcelæn. I april lancerede Rosenthal Barocco Mosaic – den seneste kollektion udsprunget af et mangeårigt samarbejde med modehuset Versace. Farverigt og rebelsk inspireret af forårets catwalk. .

Enkelt og smukt. En smuk borddækning er ikke kun forbeholdt fester, mener Ro Collections, der med sin elegante glasserie, skaber personlighed til borddækningen, og tilføjer hverdagsbordet et smukt tvist. .

Skønt til tapas. Rig-Tigs TAPAS-sæt med træbræt og tre små keramikskåle i white/beige/dark grey kan anvendes til servering af alle slags tapas, antipasti, snacks eller tacos. Design: Pierre Foulonneau. .

Defineret af form og funktion. Blikfang og et råt udtryk kendetegner Ro Collections håndlavede keramikprodukter, der fusionerer japansk æstetik med dansk funktionalitet. Det trekantede formsprog giver stellet et eksklusivt og individuelt udtryk. .

Arctic White. aida præsenterer nu en ny farve, Arctic White i RAW stentøjskollektionen. Arctic White med sin nye, hvide, reflekterende følelse, giver det traditionelle hvide service et løft og muligheden for at skabe et nyt udtryk på bordet. .

Smukke glas. Smukke glas er en del af en smukborddækning, og aida har netop lanceret glasserien Connoisseur Extravagant. Serien består af et hvidvinsglas og to forskellige typer rødvinsglas. .

Grøn grundstemning. I 2020 lancerede Kähler Ursula Munch-Petersens stelklassiker. Med den blev der også sat fornyet fokus på den grønne grundtone, der netop nu står stærkere i interiøruniverset end nogensinde. .

Fiskefade i nyfortolkning. Mormors fiskefad har Pip Studio/Eurotex nu relanceret i en skøn nyfortolkning med et humoristisk strejf. Og i øvrigt – perfekt til fisk og skaldyr. .

Delikat og feminint. Med sine delikate og feminine former har Verso Jug fra Ferm Living referencer til den traditionelle, klassiske keramik. Kanden er lavet af stentøj med en reaktiv højglansglasur. .

Kaffe på terrassen. Stelton lancerer sin nye termokande Amphora, der holder kaffen eller teen varm i lang tid. Termokanden er designet af Sebastian Holmbäck. .

Når studenterbordet skal dækkes. Medusa Copenhagen er klar med en herlig udgave af en student, der kan pynte, når bordet skal dækkes til årets studenterfester. .

Bæredygtigt look. Södahls dækkeservietter i 100 procent jute med en lækker læderdetalje giver et ægte, bæredygtigt look, som rammer tidens trends. .

Chamerende og sjovt. Mumi by Arabia får to nye tilføjelser i foråret 2021, nemlig Tove Janssons figurer Mumimor og Fru Filifjonk, der begge er charmerende og diametrale modsætninger. .

Farverigt og festligt. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man mikser de farverige og rustikke tallerkner fra Bitz Gastro. De fås i flere forskellige størrelser..

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023