Det store Forårsnummer 2021

Corona pandemien stopper ikke design- og interiørbranchen. Leverandørerne har stadig masser af spændende nyheder, der skal præsenteres for detailhandlerne. Men det kan være en udfordring, for mange messer er aflyst. Derfor dedikerer Designbase vores marts-nummer til netop at præsentere de nyheder, der skal drive branchen i den forestående sæson.

Kom med i Designbase universet og det store Forårsnummer 2021

Book annoncering hos Hans Snestrup, tlf. +45 2896 1022 eller hs@horisontgruppen.dk og indsend gerne redaktionelt materiale, det vil sige en kortere tekst samt foto i høj opløsning, til pf@horisontgruppen.dk. Tidsfrist for indsendt redaktionelt materiale er torsdag 18. februar 2021.

Det er nu, alle de spændende, overraskende, smukke, dekorative og funktionelle nyheder skal præsenteres for detailhandlens indkøbere i Design- og interiørbranchen. Desværre er mange messer aflyst, og det gør det vanskeligere for branchen at få et overblik over de nye designprodukter, der skal være med til at drive detailhandlen – fysisk og online – i den kommende tid. Derfor dedikerer vi Designbase i marts til netop at være branchens talerør, når det gælder nyheder til sommeren 2021. Vi skaber med andre ord et ”messe”-nummer, og alle branchens aktører er velkomne til at indsende sæsonens nyheder til præsentation.


Design- og interiørbranchen klarer sig faktisk nogenlunde i denne hårde coronatid i forhold til mange andre brancher. Salget af nye boliger; huse og ejerlejligheder samt sommerhuse er steget markant i 2020. Vi etablerer hjemmekontorer, der skal indrettes, og ikke nok med det; vi opholder os i vores hjem 24/7. Det betyder, at vi i høj grad får øjnene op for, at nye puder, nye lysestager eller et nyt stel i stedet for det gamle slidte, kan være tiltrængt.
Samtidig har mange danskere i kraft af udbetalte indefrosne feriepenge, hvor der kommer endnu en pulje til marts, faktisk flere penge mellem hænderne til forbrug end vanligt. Ikke mindst i disse tider hvor corona pandemien sætter en effektiv stopper for ferierejser til udlandet.


Herudover er den danske design- og interiørbranche generelt rigtig gode til salg på nettet, og også det har været en medvirkende faktor i forhold til at redde salget af design- og interiørprodukter. For i kraft af restriktioner og nedlukninger af de fysiske detailbutikker, er netsalget eksploderet i det seneste år, og det gælder også for boligbranchen.
Derfor er det nu vigtigere end nogensinde, at få nyhederne ud i butikkerne. At få vist forbrugerne de nye tendenser og de nye produkter og inspirere dem til køb, så branchen også fremadrettet og efter corona kan trives.

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023