Det store Forårsnummer 2021

Corona pandemien stopper ikke design- og interiørbranchen. Leverandørerne har stadig masser af spændende nyheder, der skal præsenteres for detailhandlerne. Men det kan være en udfordring, for mange messer er aflyst. Derfor dedikerer Designbase vores marts-nummer til netop at præsentere de nyheder, der skal drive branchen i den forestående sæson.

Kom med i Designbase universet og det store Forårsnummer 2021

Book annoncering hos Hans Snestrup, tlf. +45 2896 1022 eller hs@horisontgruppen.dk og indsend gerne redaktionelt materiale, det vil sige en kortere tekst samt foto i høj opløsning, til pf@horisontgruppen.dk. Tidsfrist for indsendt redaktionelt materiale er torsdag 18. februar 2021.

Det er nu, alle de spændende, overraskende, smukke, dekorative og funktionelle nyheder skal præsenteres for detailhandlens indkøbere i Design- og interiørbranchen. Desværre er mange messer aflyst, og det gør det vanskeligere for branchen at få et overblik over de nye designprodukter, der skal være med til at drive detailhandlen – fysisk og online – i den kommende tid. Derfor dedikerer vi Designbase i marts til netop at være branchens talerør, når det gælder nyheder til sommeren 2021. Vi skaber med andre ord et ”messe”-nummer, og alle branchens aktører er velkomne til at indsende sæsonens nyheder til præsentation.


Design- og interiørbranchen klarer sig faktisk nogenlunde i denne hårde coronatid i forhold til mange andre brancher. Salget af nye boliger; huse og ejerlejligheder samt sommerhuse er steget markant i 2020. Vi etablerer hjemmekontorer, der skal indrettes, og ikke nok med det; vi opholder os i vores hjem 24/7. Det betyder, at vi i høj grad får øjnene op for, at nye puder, nye lysestager eller et nyt stel i stedet for det gamle slidte, kan være tiltrængt.
Samtidig har mange danskere i kraft af udbetalte indefrosne feriepenge, hvor der kommer endnu en pulje til marts, faktisk flere penge mellem hænderne til forbrug end vanligt. Ikke mindst i disse tider hvor corona pandemien sætter en effektiv stopper for ferierejser til udlandet.


Herudover er den danske design- og interiørbranche generelt rigtig gode til salg på nettet, og også det har været en medvirkende faktor i forhold til at redde salget af design- og interiørprodukter. For i kraft af restriktioner og nedlukninger af de fysiske detailbutikker, er netsalget eksploderet i det seneste år, og det gælder også for boligbranchen.
Derfor er det nu vigtigere end nogensinde, at få nyhederne ud i butikkerne. At få vist forbrugerne de nye tendenser og de nye produkter og inspirere dem til køb, så branchen også fremadrettet og efter corona kan trives.

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023