Det store Forårsnummer 2021

Corona pandemien stopper ikke design- og interiørbranchen. Leverandørerne har stadig masser af spændende nyheder, der skal præsenteres for detailhandlerne. Men det kan være en udfordring, for mange messer er aflyst. Derfor dedikerer Designbase vores marts-nummer til netop at præsentere de nyheder, der skal drive branchen i den forestående sæson.

Kom med i Designbase universet og det store Forårsnummer 2021

Book annoncering hos Hans Snestrup, tlf. +45 2896 1022 eller hs@horisontgruppen.dk og indsend gerne redaktionelt materiale, det vil sige en kortere tekst samt foto i høj opløsning, til pf@horisontgruppen.dk. Tidsfrist for indsendt redaktionelt materiale er torsdag 18. februar 2021.

Det er nu, alle de spændende, overraskende, smukke, dekorative og funktionelle nyheder skal præsenteres for detailhandlens indkøbere i Design- og interiørbranchen. Desværre er mange messer aflyst, og det gør det vanskeligere for branchen at få et overblik over de nye designprodukter, der skal være med til at drive detailhandlen – fysisk og online – i den kommende tid. Derfor dedikerer vi Designbase i marts til netop at være branchens talerør, når det gælder nyheder til sommeren 2021. Vi skaber med andre ord et ”messe”-nummer, og alle branchens aktører er velkomne til at indsende sæsonens nyheder til præsentation.


Design- og interiørbranchen klarer sig faktisk nogenlunde i denne hårde coronatid i forhold til mange andre brancher. Salget af nye boliger; huse og ejerlejligheder samt sommerhuse er steget markant i 2020. Vi etablerer hjemmekontorer, der skal indrettes, og ikke nok med det; vi opholder os i vores hjem 24/7. Det betyder, at vi i høj grad får øjnene op for, at nye puder, nye lysestager eller et nyt stel i stedet for det gamle slidte, kan være tiltrængt.
Samtidig har mange danskere i kraft af udbetalte indefrosne feriepenge, hvor der kommer endnu en pulje til marts, faktisk flere penge mellem hænderne til forbrug end vanligt. Ikke mindst i disse tider hvor corona pandemien sætter en effektiv stopper for ferierejser til udlandet.


Herudover er den danske design- og interiørbranche generelt rigtig gode til salg på nettet, og også det har været en medvirkende faktor i forhold til at redde salget af design- og interiørprodukter. For i kraft af restriktioner og nedlukninger af de fysiske detailbutikker, er netsalget eksploderet i det seneste år, og det gælder også for boligbranchen.
Derfor er det nu vigtigere end nogensinde, at få nyhederne ud i butikkerne. At få vist forbrugerne de nye tendenser og de nye produkter og inspirere dem til køb, så branchen også fremadrettet og efter corona kan trives.

Artikler

22.09.2023|Designbase.dk

Forbrugerombudsmanden: Virksomheder med digitale løsninger skal huske lovgivningen

22.09.2023|Designbase.dk

Når funktionalitet og æstetisk forenes

21.09.2023|Designbase.dk

Royal Copenhagen udpeger Jasper Toron Nielsen som ny Kreativ Direktør

21.09.2023|Designbase.dk

Sensommerdrømme

21.09.2023|Designbase.dk

Versace kommer til Norden

20.09.2023|Designbase.dk

Kontrasten er inspirationsgrundpillen i ny kollektion hos Paper Collective

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023