Dispenser fra Details by Wahl&Ross

Details by Wahl&Ross introducerer en ny danskdesignet håndspritdispenser i et flot, premium og funktionelt design med tanke på alle detaljer. Den er automatisk og er miljøvenligt designet til service, adskillelse og er selvfølgelig genopfyldelig.

Details_dispenser.

Details by Wahl&Ross introducerer en ny danskdesignet håndspritdispenser i et flot, premium og funktionelt design med tanke på alle detaljer.

Ideen bag er at give virksomheder muligheden for at byde deres kunder godt velkommen med et positivt førstehåndsindtryk.

Denne automatiske håndspritdispenser er ikke bare smuk, men den er designet til service, adskillelse og er genopfyldelig, hvilket gør den til et miljøvenligt alternativ.

Håndspritdispenseren fra Details er smuk og har en elegant messing dyse. Med funktionen ‘instant sense, instant dose’ er den er simpel og hurtig at bruge. Med sine runde former, aftagelig dyse og drypbakke er dispenseren let at rengøre.

Designet fleksibelt og dispenseren kan hænges på væggen, på glas eller ved tilkøb af stander, kan den placeres hvor end det ønskes. 

Den har til formål at servicere de mange kontorer, firmaer, butikker, hoteller, restauranter, der har brug for et langtidsholdbart og smukt design. 

Det er let at genopfylde håndspritten uden at skabe unødigt spild af håndsprit eller engangsplast og yderligere kan doseringen justeres i forhold til håndsprittype og behov.

Som standard findes den i 4 varianter enten All Black eller All White Aluminiumsversion eller med egetræsfront.

Den er designet og produceret i Danmark og er Shortlistet til Danish Designaward 2021.

26.11.2021Details ApS

Sponseret

Dansk Designet Dispenser vinder Danish Design Award

20.10.2021Details ApS

Sponseret

Dansk Designet Dispenser har vundet Good Design Award Gold

11.06.2021Details ApS

Sponseret

Dispenser fra Details by Wahl&Ross

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023