DOURO nyheder

DOURO kollektionen har fået en ny tekande i både blank hvid og mat sort. Kanden er lavet i porcelæn og håndtaget i bambus.

1,5 l. Porcelæn og Bambus DOURO tekande sort eller hvid. .

Te filteret benytter det samme brygningssystem som stempelkanden for at give fuld kontrol over teens trække process. Stemplet låser teblade fast i bunden af filtret når brygningen er færdig, så vand ikke kan komme ned til tebladene. Det gør det muligt at genanvende teen flere gange.

DOURO kollektionen – historien bag.
Et særligt portugisisk landskab forenklet i porcelæn Douro-dalen i Portugal er en af Europas ældste og smukkeste vinregioner. Med kurvede skråninger med vinstokke så langt øjet rækker har den fungeret som inspiration for de fine fordybninger i BODUMS nye DOURO tekande. Et elegant, klassisk design, som fås i enten sort eller hvid. Med dens enkelthed udgør den en blød kontrast til glas og stål eller fremhæver varme materialer såsom kork og træ. DOURO er både designet og fremstillet i Portugal. Landet hvor historien tog sin begyndelse..

1,5 l. Porcelæn og Bambus. DOURO tekande sort eller hvid. .

31.03.2021BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

Sponseret

MELIOR Airfryer

27.02.2020BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

Sponseret

Et opgør med det etablerede

17.12.2019BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

Sponseret

Kaffevægt der gør din Slow Coffee brygning endnu mere nøjagtig.

11.12.2019BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

Sponseret

DOURO nyheder

06.12.2019BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

Sponseret

Få det bedste ud af Slow Coffee brygningen.

03.12.2019BODUM (SKANDINAVIEN) A/S

Sponseret

Kaffe og velour

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023