EBB & FLOW lancerer ny kollektion af lampeskærme i stof

EBB & FLOW introducerer en ny kollektion af stofskærme for SS2022.

Kollektionen, som kaldes bold & fresh skaber inspirerende og kreative omgivelser og består af stofskærme, som inspirerer og udtrykker personlighed. Stofferne er udvalgt af EBB & FLOW designer og grundlægger, Susanne Nielsen.

SS2022 kollektionen hylder eksklusive navne fra stofverdenen som Christian Lacroix, Designers Guild og Scion. Synergien af ekstravagance, det legende og det luksuriøse tilføjer tre unikke kvaliteter til kollektionen, som gør stofskærmene til de perfekte partnere til resten af EBB & FLOWs lampekollektion.

Vi gør plads til personlighed, og i denne sæson præsenterer vi stofskærme i enestående silke i smukke tern, ekstravagante fjer og opløftende retromønstre og farver. Alle stofskærme kan kombineres med vores håndlavede lampebaser eller hænges som pendler fra loftet.

De ternede stofskærme i luksuriøs silke er uimodståelige og fifindes i farverne Fushia, Cobalt, Azure og Ochre. Det ekstravagante fjermønster fra Christian Lacroix tilføjer en unik og barok stil til kollektionen. Et kunstnerisk mønster med fantastiske detaljer og nuancer. Det nye retro Poppy Pop design, Ferns og Jackfruit and the Beanstalk er en ung og legende tilføjelse til kollektionen.

Kollektionen kan købes på ebbandflflow.com og hos forhandlere. Vejl. priser fra 1099 DKK / €119

18.05.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

Oplev EBB & FLOW til 3daysofdesign

25.04.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW indgår samarbejde med Rumas

01.04.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW lancerer ny kollektion af lampeskærme i stof

08.02.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

Første in-store udstilling af Uva i Illums Bolighus

22.11.2021EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW modtager Special Mention fra German Design Award

09.11.2021EBB & FLOW ApS

Sponseret

En eksklusiv julegave

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023