EBB & FLOW lancerer ny produktkategori

Danske EBB & FLOW er kendt for at designe og producere innovativ og dekorativ belysning. En nordjysk designvirksomhed med international succes. Nu lancerer virksomheden en ny produktkategori, som skaber nye muligheder på det danske marked.

EBB & FLOW har i mange år har specialiseret sig inden for belysning. Nu har virksomheden designet og produceret en dekorativ og håndlavet krystalskål, Rowan Bowl.

Tre forskellige størrelser. Fire forskellige mønstre. Rowan Bowl er en dekorativ skål i ren krystal, som bringer unik kvalitet og eksklusivitet til det danske og internationale marked. Skålen kan anvendes som en vase med en stor buket vilde blomster, en minimalistisk buket eller som en eksklusiv frugtskål. Skålen er en smuk dekoration i sig selv og pynter i ethvert rum.

”Rowan Bowl er et samleobjekt, som fanger din opmærksomhed, når du bevæger dig gennem et rum, og facetmønstrene fanger lyset” – Susanne Nielsen, Designer og Founder.

Rowan Bowl udfordrer dine sanser og giver dig lyst til at mærke facetslibningerne, der reflekterer lyset på smuk og elegant manér. En skål, som du vil have stående på alle overflader i dit hjem.

Designet er et fantastisk resultat af europæisk håndværk. Krystallet er mundblæst, hvorefter krystalmønstret slibes i hånden. En unægtelig og menneskelig proces, som skaber unikke produkter i høj kvalitet med en fortælling og historie for hver enkel skål.

Rowan Bowls er tilgængelige fra juli 2021.

Salgskontakt: Thomas@ebbandflow.dk

Pressekontakt: Line@ebbandflow.dk

18.05.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

Oplev EBB & FLOW til 3daysofdesign

25.04.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW indgår samarbejde med Rumas

01.04.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW lancerer ny kollektion af lampeskærme i stof

08.02.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

Første in-store udstilling af Uva i Illums Bolighus

22.11.2021EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW modtager Special Mention fra German Design Award

09.11.2021EBB & FLOW ApS

Sponseret

En eksklusiv julegave

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023