Efter 80.000 solgte enheder: Dansk designfirma går all-in

En succesfuld lancering af en trådløs oplader og powerbank skaber store ambitioner. SACKit fra Aalborg vil være førende inden for trådløs opladning og sender nu flere nye produkter på markedet. Og de passer rigtig fint ind i design- og interiørbranchen.

Mobiltelefoner er en kæmpestor del af danskernes liv. Og godt nok sælger design- og interiørbutikkerne ikke selve telefonen, men det betyder ikke, at man ikke kan udbygge sortimentet med mobilrelaterede produkter, der helt klart kan skabe et mersalg, og måske trække nye kunder i butikken.


En af de virksomheder, der er gået all-in på de mobilrelaterede produkter, er SACKit, og reaktionerne fra kunder og anmeldere var da også overvældende, da man op til julehandlen i 2018 lancerede CHARGEit. I dag har virksomheden solgt over 80.000 enheder og tilmed opnået en Red Dot Design Award for sin første trådløse oplader og powerbank.


For CEO Kristoffer Glerup er det en bekræftelse af, at SACKit så rigtigt, da de for et par år siden øjnede et marked inden for trådløs opladning som supplement til virksomhedens populære møbler, højtalere og høretelefoner:
”Vi undrede os over, at ingen havde tænkt på at udvikle en ordentlig trådløs oplader, så man kan slippe for det kaos af ledninger og stik, der følger med de mange gadgets, som er blevet en uundværlig del af mange menneskers hverdag. Der var et hul i markedet, og derfor satte vi os for at udvikle en trådløs oplader og powerbank i en kvalitet og et design, som man har lyst til at have liggende fremme”, fortæller han.Markedet er kæmpestort
Med den succesfulde CHARGEit-lancering som afsæt er SACKit nu klar til at satse yderligere på markedet for trådløs opladning. Blandt nyhederne er en dobbelt udgave; CHARGEit Dual, med plads til to telefoner, en clockradio; WAKEit, med indbygget trådløs opladning samt en CHARGEit Stand, der giver mulighed for at lade telefonen op, mens man f.eks. foretager et videoopkald eller streamer tv.


”Markedet for trådløs opladning er kæmpestort, og derfor tager vi nu skridtet videre og investerer markant i nye produkter”, siger Kristoffer Glerup og peger på, at størsteparten af de bedst sælgende smartphones i Danmark understøtter trådløs opladning. Det samme gør sig gældende i Tyskland, der er SACKits hurtigst voksende eksportmarked.


”Vi har gennem det sidste års tid brugt mange ressourcer på at opbygge vores tilstedeværelse på Amazons platform i Tyskland, hvor vi kan se, at interessen for både CHARGEit og vores øvrige elektronikprodukter er enorm. Derfor er vi i fuld gang med at udvide til Amazon i flere lande og forventer, at vores satsning på trådløs opladning vil være med til at løfte vores salg markant både i Danmark og i udlandet”, lyder det fra Kristoffer Glerup.

Genbrugsplast og støtteordning til fordel for miljøet
Blandt nyhederne er også en ny og mere miljøvenlig udgave af den oprindelige, prisvindende CHARGEit. Under overskriften ”Dare Yourself to Care” har SACKit indledt et samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change og lanceret CHARGEit Care, hvor stoffet på fronten er fremstillet af fibre fra genanvendte plastikflasker. For hver CHARGEit Care, der sælges, donerer SACKit 25 eurocent til miljøorganisationens arbejde for at nedbringe det enorme forbrug af plast i verden. Derfor er emballagen selvfølgelig også 100 procent plastfri og fremstillet i bæredygtig, FSC-certificeret papir og pap.


”Hos SACKit bruger vi plast i produkter såvel som i visse typer af emballage. Men vi arbejder hele tiden med at mindske vores miljøpåvirkning, og samarbejdet med Plastic Change er et eksempel på dette”, siger Kristoffer Glerup.

Binder hele SACKit-universet sammen
De nye CHARGEit-produkter er i handlen, og præcis som med den første CHARGEit har fokus været på at skabe produkter, hvor kvalitet, funktionalitet og design går op i en højere enhed. Rammen består af sandblæst aluminium, mens fronten er beklædt med stof fra den førende danske tekstilproducent, Kvadrat. Samtidig sikrer kombinationen af et kraftfuldt batteri og Qi-certificering en hurtig, sikker og stabil opladning.


Lanceringen af de nye trådløse opladere understøttes med nye versioner af den velkendte højtaler WOOFit og sidste års bestseller ROCKit earbuds, der understøtter trådløs Qi-opladning. CHARGEit bliver dermed produktserien, som både designmæssigt og funktionelt binder alle elektronikprodukterne i SACKit-universet sammen.

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023