Efter 80.000 solgte enheder: Dansk designfirma går all-in

En succesfuld lancering af en trådløs oplader og powerbank skaber store ambitioner. SACKit fra Aalborg vil være førende inden for trådløs opladning og sender nu flere nye produkter på markedet. Og de passer rigtig fint ind i design- og interiørbranchen.

Mobiltelefoner er en kæmpestor del af danskernes liv. Og godt nok sælger design- og interiørbutikkerne ikke selve telefonen, men det betyder ikke, at man ikke kan udbygge sortimentet med mobilrelaterede produkter, der helt klart kan skabe et mersalg, og måske trække nye kunder i butikken.


En af de virksomheder, der er gået all-in på de mobilrelaterede produkter, er SACKit, og reaktionerne fra kunder og anmeldere var da også overvældende, da man op til julehandlen i 2018 lancerede CHARGEit. I dag har virksomheden solgt over 80.000 enheder og tilmed opnået en Red Dot Design Award for sin første trådløse oplader og powerbank.


For CEO Kristoffer Glerup er det en bekræftelse af, at SACKit så rigtigt, da de for et par år siden øjnede et marked inden for trådløs opladning som supplement til virksomhedens populære møbler, højtalere og høretelefoner:
”Vi undrede os over, at ingen havde tænkt på at udvikle en ordentlig trådløs oplader, så man kan slippe for det kaos af ledninger og stik, der følger med de mange gadgets, som er blevet en uundværlig del af mange menneskers hverdag. Der var et hul i markedet, og derfor satte vi os for at udvikle en trådløs oplader og powerbank i en kvalitet og et design, som man har lyst til at have liggende fremme”, fortæller han.Markedet er kæmpestort
Med den succesfulde CHARGEit-lancering som afsæt er SACKit nu klar til at satse yderligere på markedet for trådløs opladning. Blandt nyhederne er en dobbelt udgave; CHARGEit Dual, med plads til to telefoner, en clockradio; WAKEit, med indbygget trådløs opladning samt en CHARGEit Stand, der giver mulighed for at lade telefonen op, mens man f.eks. foretager et videoopkald eller streamer tv.


”Markedet for trådløs opladning er kæmpestort, og derfor tager vi nu skridtet videre og investerer markant i nye produkter”, siger Kristoffer Glerup og peger på, at størsteparten af de bedst sælgende smartphones i Danmark understøtter trådløs opladning. Det samme gør sig gældende i Tyskland, der er SACKits hurtigst voksende eksportmarked.


”Vi har gennem det sidste års tid brugt mange ressourcer på at opbygge vores tilstedeværelse på Amazons platform i Tyskland, hvor vi kan se, at interessen for både CHARGEit og vores øvrige elektronikprodukter er enorm. Derfor er vi i fuld gang med at udvide til Amazon i flere lande og forventer, at vores satsning på trådløs opladning vil være med til at løfte vores salg markant både i Danmark og i udlandet”, lyder det fra Kristoffer Glerup.

Genbrugsplast og støtteordning til fordel for miljøet
Blandt nyhederne er også en ny og mere miljøvenlig udgave af den oprindelige, prisvindende CHARGEit. Under overskriften ”Dare Yourself to Care” har SACKit indledt et samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change og lanceret CHARGEit Care, hvor stoffet på fronten er fremstillet af fibre fra genanvendte plastikflasker. For hver CHARGEit Care, der sælges, donerer SACKit 25 eurocent til miljøorganisationens arbejde for at nedbringe det enorme forbrug af plast i verden. Derfor er emballagen selvfølgelig også 100 procent plastfri og fremstillet i bæredygtig, FSC-certificeret papir og pap.


”Hos SACKit bruger vi plast i produkter såvel som i visse typer af emballage. Men vi arbejder hele tiden med at mindske vores miljøpåvirkning, og samarbejdet med Plastic Change er et eksempel på dette”, siger Kristoffer Glerup.

Binder hele SACKit-universet sammen
De nye CHARGEit-produkter er i handlen, og præcis som med den første CHARGEit har fokus været på at skabe produkter, hvor kvalitet, funktionalitet og design går op i en højere enhed. Rammen består af sandblæst aluminium, mens fronten er beklædt med stof fra den førende danske tekstilproducent, Kvadrat. Samtidig sikrer kombinationen af et kraftfuldt batteri og Qi-certificering en hurtig, sikker og stabil opladning.


Lanceringen af de nye trådløse opladere understøttes med nye versioner af den velkendte højtaler WOOFit og sidste års bestseller ROCKit earbuds, der understøtter trådløs Qi-opladning. CHARGEit bliver dermed produktserien, som både designmæssigt og funktionelt binder alle elektronikprodukterne i SACKit-universet sammen.

Relateret indhold

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

16.05.2024Designbase.dk

Dansk kunsthåndværk og design styrker det grønne aftryk

15.05.2024Designbase.dk

Mød en af designbranchens verdensstjerner

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Smukke vaser i 100% genanvendt glas

14.05.2024Designbase.dk

Nyt showroom i gammel kasernebygning

13.05.2024Designbase.dk

Koelnmesse i nyt samarbejde med Colombias førende designmesse

13.05.2024Designbase.dk

Danske fællesstande til sommeren og efteråret 2024

13.05.2024Designbase.dk

Unge talentfulde nordiske designere hædres på verdensplan

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023