Egmont udvider e-handelsporteføljen

Egmont Publishing har gennem de seneste godt syv år skabt en solid position inden for e-handel. Nu tilføjes yderligere et selskab til porteføljen af e-handelsselskaber med købet af Royal Design Group.

Foto: Egmont..

Egmont-koncernen udvider nu sin position på det nordiske marked for e-handel med købet af det svenske Royal Design Group AB, der står bag de to design-webshops RoyalDesign og Rum21. 

”RoyalDesign har vi haft kig på i mange år. Vi har ønsket at udbygge vores position i ”Home & Interior”-kategorien, et område, hvor vi i Egmont Publishing har stor erfaring i at hjælpe leverandørerne med at opbygge stærke mærkevarer samtidig med, at vi kombinerer inspiration og shopping med gode kundeoplevelser for forbrugerne. I den sammenhæng passer RoyalDesign perfekt ind hos os”, siger Torsten Bjerre Rasmussen, der er CEO i Egmont Publishing.

Royal Design Group AB har hovedkontor i Stockholm og sit lager beliggende i Nybro tæt på Kalmar. Selskabet har 120 medarbejdere med administrerende direktør, Magnus Pettersson, i spidsen.

Egmont-divisionen Egmont Publishing begyndte sine investeringer i e-handel for godt syv år siden. De har i dag en portefølje af otte e-handelsselskaber, der samlet har omsat for 5 milliarder kroner i 2020.

- HCL

Relateret indhold

28.02.2024Designbase.dk

Nyt Henning Koppel-inspireret stel

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023