Eksklusivt børnemøbelbrand vinder designpris på Formland

Vinderen af Creators Community Design Award Anja Pajor med sin pris på Oaklings udstillingsstand på Formland i weekenden.

Foto: MCH/Tony Brøchner

Den prestigefyldte designpris Creators Community Design Award gik i weekenden til Anja Pajor, stifter og ejer af virksomheden Oaklings, der producerer eksklusive og funktionelle børnemøbler. Dette skriver Messecenter Herning i en pressemeddelese. Juryen vurderer fire kriterier, når de udvælger vinderen af prisen: Æstetik og design, funktionalitet, kvalitet og kommerciel værdi. Disse kriterier, fortæller jurymedlem og livstilsekspert Mads Arlien Søborg, at Oaklings indfrier.

”Det har været et ønske fra vindervirksomheden at ophøje et dagligdagsprodukt til et decideret eksklusivt designprodukt, og på den måde lever det her produkt op til alle de kriterier, vi har at vurdere ud fra. Derudover arbejder vinderen inden for et felt, hvor der er ekstremt høje sikkerhedskrav, og det er faktisk lykkedes at opfylde dem alle. Vi ser også i de her produkter et kæmpe potentiale inden for B2B og et måske endnu større potentiale inden for eksportmarkedet. Endelig bygger produkterne videre på en lang og stolt dansk designtradition”, forklarer Mads Arlien Søborg.

Anja Pajor selv er både taknemmelig for omtalen og for prisen, der ledsages af en standplads på Formland Autumn 2024 og en kontantpræmie på 3000 euro.

”I livsstilsbranchen er det en rigtig svær tid at lancere et luksusbrand i, så alle skulderklap er meget velkomne”, siger den stolte vinder. 

IDL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

01.02.2024Designbase.dk

Design Collection flytter Ro Collection aktiviteterne til Silkeborg

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

15.12.2023Designbase.dk

Eva Solo køber PLEASE WAIT to be SEATED

14.12.2023Designbase.dk

FDB Møbler relancerer foldestol tegnet i 1978

04.12.2023Designbase.dk

Alle har brug for et mentalt re-load

16.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Lys i efterårsmørket fra Villa Collection Denmark

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023